Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Svetsare till Sveba Dahlén sökes!

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Sveba-Dahlen Group är en av de världsledande aktörerna inom utrustning för bageri och restaurang- och hotellverksamhet, med ett brett sortiment som bland annat innefattar vispmaskiner, degblandare, brödlinjer och ugnar. Den starka marknadspositionen är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva produkter. För mer information läs mer på www.sveba-dahlen.com

Tjänstebeskrivning
För Sveba Dahléns räkning söker vi nu ett flertal svetsare, främst MIG/TIG. Du kommer även arbeta med montering och isolering av ugnar. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag, med omgående start.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som svetsare samt trivas i att arbeta i verkstad. Vi tror också att du som söker är fysiskt stark och trivs med ett arbete där du får arbeta med kroppen.

Som person är du självständig, lösningsorienterad och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och moment. Du har en god kommunikation-och samarbetsförmåga och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.