Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till vår vaccin och hälsomottagning i Borås

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en sjusköterska som tycker om att arbeta med hälsofrämjande tjänsteroch vill bidra med din kompetens ien nytänkande och lösningsorienterad verksamhet?Då ska du läsa vidare!

MACC People har sedan 2021 vaccinerat över 300 000 personer och öppnade upp i Västra Götalandpå uppdrag av Regionen i augusti 2023. Vi täcker stora delar av regionen med både fysiska lokaler och mobila enheter och söker nu förstärkning av sjuksköterska till vår mottagning i Borås.

Om tjänsten

Du kommer ansvara för och arbeta med vår mottagning i Borås där vi utför venprovtagning, erbjuder vi vaccinationer, hälsokontroller och kontroll av hudförändring.Vi arbetar på uppdrag av regionen och fokus på vaccination som är subventionerade. Under sommar och höst med fokus på HPV-vaccin, senare på Covid och influensa. Även flera andra vaccinationer, både som regionen erbjuder och som vi säljer, bland annat bältros och TBE.

Arbetsdagarna varierar i längd, dagtid, provtagning sker under förmiddag och vaccinationer under eftermiddagar. Borås har en fast öppen dag på måndagar men kan komma att utökas i perioder.Tjänsten är intermittent behovsanställning och passar dig som önskar arbeta sporadiskt.

Start enligt överenskommelse, vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering.

Du ansvarar för att:

  • Vaccinering för ex. TBE, bältros, HPV, säsongsinfluensa, påfyllnad av befintligt grundskydd och covid
  • Vårdrådgivning
  • Enklare journalföring
  • Hantering av betalning
  • Enklare inventering
  • Rapportering av KPI:er
  • Venprovtagning
  • Hälsokontroller

Din kompetens:

Vi söker dig som ärsjälvgående, flexibel, ansvarsfull, socialt utåtriktad och har en utmärkt samarbetsförmåga. Du behöver vara trygg i din roll och kunna hantera venprovtagning.

  • Krav på legitimation som sjuksköterska eller läkare
  • Meriterande med B-körkort och körvana.
  • Meriterande mederfarenhet av journalsystemet MittVaccin alt HLTHY samt Labportalen.
  • Meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med vaccinering tidigare

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande tjänst i en organisation i tillväxt som alltid sätter patienten och våra medarbetare främst.
  • En arbetsmiljö som präglas av vilja att utvecklas där vi har roligt tillsammans med kollegor som brinner för sin yrkesroll.
  • Flexibla arbetstider

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad. Vi genomför bakgrundskontroller för att säkerställa en trygg och rättvis anställning. Vi uppskattar om du vill granska ditt CV noggrant innan du skickar in din ansökan till oss.

För att utföra dessa bakgrundskontroller har vi ett samarbete med 2Secure, ett internationellt säkerhetsföretag, för att säkerställa en trygg och rättvis process.

Tack för din förståelse och ditt engagemang i att göra denna process så smidig och öppen som möjligt.

Om oss

Vi har vaccinerat över 300 000 människor sedan 2021, är ensamt upphandlad vaccinatör för stora delar av Västra Götaland och utvecklar just nu ett unikt koncept för mobil preventiv sjukvård via vår rullande klinik, MACC-bilen.

Jägersrohälsan som är en del av MACC är navet i denna satsning på innovativ mobil sjukvård. Jägersrohälsan finns i rymliga lokaler på Derbyvägen vid Jägersro i Malmö där det bedrivits läkarmottagning i 30 år.

Frågor besvaras av vår rekryteringsansvarige, Rebecka De Geer Paci, tel. 076-317 60 88.

Är du den vi söker och vi den du söker? Vi ser fram emot att höra från dig så fort som möjligt! Ansök genom att klicka på länken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 december 2024 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se