Hoppa till innehåll

SÄLJANDE MARKNADSASSISTENT FÖR LENOITES AB

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar efter en engagerad och resultatinriktad marknadsassistent som kommer att ta hand om våra återförsäljare och se till att Lenoites är väl representerade på marknaden. Eftersom en stor del av vår försäljning sker genom återförsäljare söker vi nu en driven och serviceinriktad individ som kan stödja återförsäljarna med produktinformation, produktförsörjning och säkerställa smidiga leveranser, betalningar och beställningar.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera orderhantering, beställningar, fakturering och att hantera kontakter och uppföljning med våra marknadsplatspartners såsom Zalando, Douglas etc. Det är viktigt att säkerställa att Lenoites produkter är korrekt tillgängliga med rätt artikelnummer, bilder och beskrivningar samt att informera dem i god tid om nya lanseringar och nyheter.

Lenoites, grundat av entreprenören och influencern Laila Högfeldt 2021, är känt för sina premiumprodukter inom smink, hår- och hudvård. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter för det vardagliga livet, med fokus på elegans, glädje och innovation. Med en stark tillväxtplan är det en spännande tid att vara en del av vårt team. Vi är ett bolag med stark tillväxt; 2023 omsatte vi strax under 9 miljoner SEK och 2024 kommer vi att omsätta över 20 miljoner SEK. Vi har en plan att inom 2 år omsätta över 100 miljoner SEK, varav en stor del kommer från återförsäljare. Denna roll är därför mycket viktig och du har möjligheten att vara med på en fantastisk resa.

Vi ser inte krav på tidigare erfarenhet inom denna roll, men det är viktigt att du har en säljande läggning, är noggrann, har erfarenhet av Excel och behärskar engelska väl då vi arbetar internationellt. Tyska är meriterande men inget krav. För att passa in i vår starka tillväxtkultur ser vi att du är social, har körkort och tillgång till egen bil samt har minst gymnasieutbildning.

Om du är en ambitiös och noggrann person med viljan att utvecklas i en snabbt växande organisation, skicka in din ansökan per e-post tillsammans med ett komplett CV, personligt brev, löneanspråk och eventuella arbetsbetyg. Berätta varför du är rätt person för rollen. Erfarenhet från Fortnox eller Shopify är en fördel. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team i Borås!

Ansökan skickas till: jobb@lenoites.com

Ansökningar utan ett komplett CV eller personligt brev kommer inte att behandlas.

Vi rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum den 16 augusti 2024.

Tjänsten är placerad i Borås och utförs huvudsakligen från kontoret med undantag för tjänsteresor. Därför behöver du bo i Borås eller nära.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se