Hoppa till innehåll

Kundsupport med intresse för försäljning till Borås Elhandel

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

Borås Elhandel AB är ett företag med fokus på försäljning av elenergi till främst privatpersoner och små till medelstora företag. Våra kunder finns i hela Sverige och med en naturlig koppling till företagsnamnet vill vi vara som starkast i Borås.

Borås Elhandel AB bildades 2002 och är idag ett helägt dotterbolag till Vattenfall AB. Företaget har idag 14 medarbetare och omsättningen är ca 300 Mkr. Borås Elhandel kännetecknas av låg personalomsättning, nöjda kunder och en växande kundstock. Borås Elhandel genomsyras även av ett modernt förhållningssätt och i takt med marknadens förändringar skapar vi nya erbjudanden som kommer kunderna väl till nytta.

Om rollen

Vill du vara med och driva Borås Elhandel framåt i en roll med stort kundfokus?

Vi söker nu en medarbetare inom Kundsupport med intresse för försäljning!

Dina arbetsuppgifter innebär att du både kommer ta emot inkommande samtal via vår kundsupport samt vara proaktiv för utgående försäljning och bearbeta befintliga så väl som nya kunder. Enklare administration förekommer och du kommer även hantera ärenden via mejl och chat. Du använder dig av våra digitala verktyg och arbetar med frågor som berör kundlojalitet. Vi har ett stort fokus på tillväxt inom elförsäljning och arbetar för att tillsammans driva Borås Elhandel framåt.

För rätt person finns möjligheter att delvis påverka utformningen av tjänsten och arbetsuppgifterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla våra arbetssätt och processer för kundupplevelsen. Tycker du om att påverka och utveckla processer inom kundlojalitet och försäljning så finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har erfarenhet och god förmåga att arbeta med många kontaktytor, både internt och externt. Du är service minded och har alltid kunden i fokus. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom kundsupport, försäljning eller en koordinerande kundnära roll. Du ser till helheten och drar dig inte för att komma med kreativa lösningar och innovativa förslag på hur vi kan förbättra arbetssätt, processer och rutiner.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, avslutad gymnasieexamen samt goda datakunskaper.

Ytterligare information

För oss på Borås Elhandel och Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån. Vi har även en hel del andra personalförmåner som vi gärna berättar mer om vid en eventuell intervju.

Placeringsort: Borås.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Linda Larsson 070 -3607813. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Jennifer Wikström, 070-209 63 35.

Fackliga representanter är Rolf Olsson (Akademikerna), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO) och Simon Salomonsson (Unionen). Du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2024. Vi tar endast emot ansökningar via Vattenfalls webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Borås Elhandel och Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se