Hoppa till innehåll

Undersköterska

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

I Vård- och äldreförvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation (HSV) arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter fördelade i tio hälso- och sjukvårdsteam. Sju av teamen är indelade i geografiska team, övriga tre team är knutna till korttid, kväll/natt och verksamhetens interna bemanningspool med sjuksköterskor. Totalt är vi 300 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar framtidens kommunala hälso- och sjukvård!

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska, har flera års erfarenhet i yrkesrollen och vill arbeta i ett HSV-team. Du erbjuds ett roligt och meningsfullt arbete där du dagligen har nytta av ditt engagemang och din kompetens och där du har möjlighet att växa och utvecklas i din nya yrkesroll.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med bra teamarbete och förmåner som underlättar livspusslet. Det är viktigt för oss att du kan vara helt ledig när du inte arbetar. Det kan du vara i Borås Stad, samtidigt som vi anstränger oss för att du ska trivas när du väl är på jobbet. För oss är det en självklarhet att hjälpas åt och vi lär oss ständigt av varandra. I HSV finns mycket goda förutsättningar att samverka och samarbeta både inom ditt eget team men även mellan teamen. Du har närhet till både kollegor och chef i din vardag, t ex vid behov av att stämma av i patientärenden. Samtidigt har du i din roll som sjuksköterska stor frihet under ansvar att arbeta självständigt och lägga upp och styra ditt eget arbete.

Undersköterska

Arbetsuppgifter

Du vårdar patienter med olika omvårdnadsbehov och diagnoser och bedömer, genomför, utvärderar och dokumenterar de medicinska insatserna. Du planerar och strukturerar självständigt ditt arbete, ingen dag är den andra lik, att tänka nytt och prioritera om är en spännande och varierande del i jobbet. Hos oss får du utveckla och använda dina medicinska och omvårdnadspecifika kunskaper. Att jobba med avancerad vård i hemmet och med ny medicinteknisk utrustning ger dig goda förutsättningar att utvecklas i yrkesrollen och känna arbetstillfredsställelse. Samverkan med olika vårdgivare är en del av vardagen, och i arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser. Inom HSV har vi ett delegeringsteam men det är ytterst du som sjuksköterska som delegerar insatserna.

Du kommer också att delta i utvecklingsarbeten för att förbättra och utveckla vår verksamhet.

Övrig information

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås Stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Kvalifikationer

Som undersköterska inom vår hälso- och sjukvårdsverksamhet är du ett stabilt och kompetent stöd för verksamhetens sjuksköterskor och du bidrar till att god och säker vård kan ges till alla våra patienter. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att stötta våra sjuksköterskor och du kommer att utföra varierande hälso-och sjukvårdsuppgifter på delegation, t ex provtagningar, såromläggningar mm. Du kommer även att dokumentera i våra journalsystem. Precis som våra sjuksköterskor arbetar du i patientens eget hem, antingen i ordinärt boende eller på vård- och omsorgsboende. Utöver ditt täta samarbete med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal kommer du även att samarbeta med exempelvis fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehab assistenter och enhetschefer i våra olika verksamheter. Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram. Du är en engagerad, lyhörd och flexibel person som är genuint intresserad av att arbeta med människor. Du har ett professionellt arbetssätt och bemötande som skapar trygghet och förtroende. Gällande flexibilitet ser vi med fördel att ni kan stötta på andra områden än sitt egna och även i andra team än sitt eget om behov finns. Klara av att hantera andra administrativa arbetsuppgifter som inte enbart är kopplade till USK-rollen. Eftersom du kommer att utföra varierande och ibland avancerade uppgifter på delegation behöver du vara noggrann, ansvarstagande och intresserad av att hela tiden lära dig nya saker. Om en av dina patienter har behov av vård du inte har delegering för är det en självklarhet för dig att vara drivande för att du så snart som möjligt ska kunna ta emot den nya delegeringen. Du besitter god samarbetsförmåga och förmågan att självständigt driva ditt eget arbete. Du har också förmågan att kommunicera tydligt och enkelt på det svenska språket, både muntligt och skriftligt på ett respektfullt och pedagogiskt sätt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. B-körkort är ett krav.

Innan erbjudande om anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-31

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se