Hoppa till innehåll

Speciallärare på Byttorpskolan

Sista ansökningsdag
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Byttorpskolan är en F-6 skola med ca 300 elever som strävar efter hög måluppfyllelse, engagerad personal och motiverade elever. Skolan består av fritidshem, tre förskoleklasser och åk 1-6. Vi finns i fina nybyggda eller nyrenoverade lokaler.

Det finns ett elevhälsoteam som stödjer verksamheten och eleverna i det dagliga arbetet. Byttorpskolan ligger nära naturen och sjön men ändå nära centrum. Vi har en skolgård som inbjuder till lek och spel och med gott om plats för alla elever. Eftersom skolan ligger nära centrum har vi också tillgång till stadens kulturutbud.

Det du kan förvänta dig av Byttorpskolan är en arbetsplats med positiv atmosfär, att vi arbetar tillsammans utifrån aktuell pedagogisk forskning och att du kommer utvecklas mycket som lärare. På Byttorpskolan har vi ett positivt, tryggt och tillåtande klimat.

Speciallärare på Byttorpskolan

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med klasslärare och elevhälsoteamet ansvarar du för att planera elevernas skolgång så att de utvecklas och lär sig så mycket som möjligt. Du ansvarar också för att skapa ett förtroendefullt samarbete med elevernas vårdnadshavare.

Du kommer att ansvara för undervisning av elever enskilt, i mindre grupp eller ge stöd till elever i klassrummet. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet för att kunna möta eleverna där de befinner sig och skapa förutsättningar för dem att lyckas.

Övrig information

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare


Kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig som är pedagogiskt skicklig och som har kunskap om och erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd.  Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du har en bred ämnesbehörighet, är utbildad SVA-lärare och om du har behörighet som speciallärare är det meriterande. Saknar du speciallärarbehörighet men uppfyller övriga kvalifikationer kommer du att anställas med titeln lärare.

Du har förmågan att se alla elever och du anpassar din undervisning efter de elever du arbetar med. Du är strukturerad och har förmåga att planera, organisera och analysera elevernas lärande för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du är en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du värdesätter och bidrar till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Eftersom det krävs ett nära samarbete med vårdnadshavare, elevhälsa, lärare och övrig personal på skolan är god samarbetsförmåga ett krav.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se