Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

El-designer till Sveba Dahlén

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

ÄR DU EN ERFAREN EL-DESIGNER SOM ÄR REDO FÖR NÄSTA UTMANING? ÄR DU OCKSÅ EN KOMMUNIKATIV LAGSPELARE SOM GÄRNA ÄR MED I PRODUKTION FRÅN IDÉ TILL SLUTFÄRDIG PRODUKT? ANSÖK IDAG!



Om tjänsten

Sveba Dahlén erbjuder bland annat bageriugnar, pizzaugnar, degblandare och övrig bageriutrustning. De är också återförsäljare för många världsledande handelsprodukter inom bageriutrustning, så som König, Varimixer och Turbochef. Det är ett väletablerat företag med närvaro i både Norden och globalt som har en spännande tillväxtresa framför sig.

Som el-designer på Sveba Dahlen & Industriavdelningen kommer du att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att utveckla och designa innovativa och hållbara lösningar för Tunnelugnar mm. Arbetet innefattar även att utvärdera och lösa problem med befintliga produkter, samt att stödja produktionsavdelningen med teknisk expertis. Vidare arbetar du med produktvård och genomför ändringar på befintliga maskiner. Detta kan innefatta att utveckla och implementera förbättringar och förändringar för att möta kundkrav och förbättra produktens prestanda eller funktion.

På Sveba Dahlen finns en övertygelse om att innovation och kvalitet går hand i hand och utgör kärnan i allt arbete som genomförs. Vidare så strävar bolaget ständigt efter att utveckla innovativa och hållbara lösningar för sina ugnar samt bakmaskiner och samtidigt bibehålla högsta möjliga kvalitet i alla led.



Arbetsuppgifter
  • Elkonstruktion/programmering av kundanpassade Tunnelugnar och industrimaskiner
  • Produktvård och genomföra ändringar på befintliga produkter
  • Hantera serviceärenden
  • Närvara vid projektmöten internt och externt (leverantörer och kund).
  • Är delaktig i utvecklingsprojekt av nya lösningar & produkter


Kvalifikationer
  • Har en högskoleexamen inom relevant område, så som elkonstruktion eller liknande
  • Har 5+ år arbetslivserfarenhet av liknande roller
  • Har kunskap inom PLC/HMI-programmering och är van att arbeta med programmering.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Har god kommunikationsförmåga och kan förmedla tekniskt komplicerade ämnen såväl till kollegor i egen produktion som till kunder

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet från tillverkande industri samt gärna vana vid projektleveranser och bindande deadlines.

Som person är du självgående och en proaktiv problemlösare. Du förstår vikten av ett gott samarbete och besitter god kommunikativ förmåga. Vidare så är du också trygg i att bygga relationer internt med kollegor samt externt med kunder. Du är också kvalitetsmedveten samt drivande i att effektivisera arbetssätt och förbättringsinitiativ.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Winona och Sveba Dahléns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Sandra Isojärvi, sandra.isojärvi@winonagroup.com.

Vi går igenom urvalet löpande under sommaren och återkoppling kan därmed dröja. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se