Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Business Controller till Hööks

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en analytisk och affärsdriven Business Controller som vill vara med och forma framtidens ekonomiska strategier? Hos oss får du en central roll där du arbetar nära ledningen för att driva lönsamhet och tillväxt genom djupgående analyser och systemutveckling. Om du är redo att ta nästa steg och verkligen göra skillnad, då är detta möjligheten för dig!

Din framtida arbetsgivare
Hööks är ett expansivt företag som möjliggör hästlivet för alla. Hööks är Nordens ledande detaljhandeln inom Hästsport med drygt 70 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland och en ständigt växande e-handel. Hööks Hästsport AB omsätter ca 600 miljoner SEK och varje år tar våra drygt 500 engagerade och ansvarstagande medarbetare emot ca 2 miljoner kunder i våra butiker. Hööks Hästsport AB är sedan 2019 en del av Jula AB koncernen www.jula.se

Vad erbjuder rollen?
Som Business Controller hos oss kommer du att vara en nyckelperson i vårt finans- och ledningsarbete. Rollen är bred och mångfacetterad, där du arbetar nära verksamheten för att skapa förståelse och insikt kring affärens resultat och mål. Du kommer att vara en viktig del av vårt strategiska arbete genom att stötta ledningen med finansiella analyser, uppföljning av målstyrning och utveckling av system för rapportering.
Ditt fokus ligger på lönsamhet och tillväxt, samtidigt som du bidrar till att förbättra processer och kontroller. Du tycker om att arbeta affärsnära och hos oss får du möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt, med stor frihet att påverka och driva verksamhetens ekonomiska utveckling framåt.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet som Business Controller. Du har en stark analytisk förmåga och är skicklig på att förvandla data till insikter som bidrar till att utveckla verksamheten. Du är en självständig och initiativtagande person som trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Med mycket goda kunskaper i Excel, affärssystem och analysverktyg kan du driva utvecklingen av rapporteringssystem och beslutsstöd. Erfarenhet av Power BI och Microsoft 365 är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenheter från detaljhandel.

Vi söker också dig som:
* Är självgående, proaktiv och har en god förmåga att leda ditt eget arbete.
* Är pedagogisk och kan förmedla komplex information på ett tydligt och begripligt sätt.
*Är engagerad, ansvarstagande och har ett stort driv att förbättra processer och skapa värde för verksamheten.


Är detta din perfekta match?
Om du är en driven och engagerad Business Controller som vill ha en central roll i att stötta och utveckla företagets lönsamhet och tillväxt, så kan detta vara din nästa utmaning. Här får du arbeta i en dynamisk miljö där du förväntas bidra både operativt och strategiskt. Du får stort ansvar och möjlighet att påverka utvecklingen av våra finansiella processer och system, samtidigt som du arbetar nära ledningen för att säkerställa att vi når våra affärsmål. Du ingår i ett härligt team och blir en del av en trygg arbetsgivare och kommer befinna dig i ett entreprenöriellt sammanhang där bolaget karaktäriseras av öppenhet, transparens och prestigelöshet.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra skillnad? Då ser vi fram emot din ansökan!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 20 september. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se


Sökord
Business Controller, Controller, Power BI, Microsoft 365, Affärssystem

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.