Hoppa till innehåll

Vill du bli min personliga assistent?

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Jag är en man över 60 år. Jag söker omgående fler assistenter. Att vara personlig assistent för mig innebär att du utför arbete i mitt hem. Jag har en muskelsjukdom vilket hindrar mig att utföra vissa moment på egen hand. Jag gillar att ha en aktiv och meningsfull vardag här i Borås. Mina intressen är att gå på restaurang, träna och gå på promenader med min hund.

Kvalifikationer

För att du ska kunna jobba hos mig så behöver du vara lyhörd. Jag har behov av hjälp med matlagning, städning och viss personlig omvårdnad. För mig är det viktigt att vi fungerar väl tillsammans och att du har vana av att ha en hund i hemmet. Jag uppskattar om du gillar att arbeta självständigt. Hos mig arbetar man ofta korta pass mellan tre till sex timmar. Så tjänsten passar väl för dig som studerar eller vill ha ett extraarbete på kvällstid eller kortare dagtidsarbete.

Om du känner att detta stämmer in på dig så får du höra av dig till Magdalena Torkelsson som är verksamhetschef på 7H Personlig Assistans, så kan hon svara på frågor och berätta mer om mig och dina arbetsuppgifter.

Du når henne på telefonnummer: 033–480340 eller på e-post: magdalena.torkelsson@7hassistans.se

Välkommen med din ansökan så hoppas jag vi ses.

Om arbetsplatsen

Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se