Hoppa till innehåll

Personliga assistenter sökes till glad och sprallig 12-årig tjej

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Jag är en glad och sprallig 12-årig tjej som söker personliga assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag bor varannan vecka hos min mamma i Vegby och varannan vecka hos min pappa i Ulricehamn. Som min personliga assistent kommer du vara en viktig del av mitt liv och hjälpa mig på många olika sätt. Du kommer hjälpa mig med dagliga rutiner och sysslor hemma hos mamma och pappa, samt delta i och stötta mig i mina fritidsaktiviteter. Eftersom jag har komplex epilepsi behöver jag alltid ha en assistent nära, då jag kan få EP-anfall när som helst. Jag älskar att måla, pyssla, lyssna på musik och ibland dansa. Allt beror på min dagsform. Jag gillar också hästar och hos min mamma har jag två kaniner som jag gillar att gosa med, så du får gärna tycka om djur.

Kvalifikationer

För att passa som min personliga assistent hoppas jag att du har erfarenhet av liknande arbete, kanske som personlig assistent eller med barn som har särskilda behov. Det är ett stort plus om du har grundläggande kunskap om epilepsi. Det är viktigt att du är omsorgsfull och pålitlig, med ett stort hjärta för att hjälpa andra. Du bör också vara initiativrik, lekfull och bra på att motivera eftersom jag uppskattar när vi hittar på kreativa och roliga aktiviteter tillsammans. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig är viktigt. Jag söker någon som är positiv och sprider glädje omkring sig. Du behöver också vara lugn och stabil, även i stressiga situationer, och ha en förmåga att sätta dig in i min situation och mina behov. Engagemang och ett genuint intresse för att bidra till en meningsfull och rolig vardag för mig är också väldigt viktig.

Om du känner att detta stämmer in på dig, skicka gärna din ansökan med CV och personligt brev till Sarah Eliasson som är verksamhetschef på 7H Personlig Assistans. Hon kan också svara på frågor och berätta mer om mig och dina arbetsuppgifter.

Du når henne på telefonnummer: 033–480348 eller på e-post: sarah.eliasson@7hassistans.se

Välkommen med din ansökan så hoppas jag vi ses.

Om arbetsplatsen

Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se