Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Digital Art Director till Miss Mary

Sista ansökningsdag
15 december 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Miss Mary är ett entreprenörsdrivet underklädesföretag med ett stolt arv i Borås, hjärtat av den svenska textilindustrin, sedan 1957. Ett starkt yrkeskunnande i kombination med ett stort kvalitets- och innovationsfokus har bidragit till bolagets imponerande tillväxt. Expansionen fortsätter och Miss Mary söker nu en Digital Art Director som kommer ha stor inverkan på bolagets fortsatta utveckling av den digitala närvaron.

Rollen som Digital Art Director

Vi söker dig som har ett kommersiellt fokus och som vet vad som fungerar i digitala kanaler. Du kommer att arbeta nära bolagets övriga kreatörer och tillsammans utveckla idéer och koncept för bolagets digitala plattformar.Rollen är både strategisk och operativ, med ansvar för att driva framgångsrika kampanjer som engagerar Miss Mary's målgrupp och driver försäljning.

Rollen är en del av marknadsteamet, som består av 12 personer, och rapporterar direkt till bolagets Creative Director. Du samarbetar även tätt med andra avdelningar som design, sälj och e-commerce.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Skapa och utveckla annonser samt organiskt material för Miss Marys digitala kanaler, främst på Metas plattformar.
  • Producera engagerande video-, bild- och textmaterial som inspirerar och konverterar.
  • Driva idé- och konceptutveckling tillsammans med teamet och säkerställa hög kvalitet i innehållet.
  • Ge utvecklande feedback och fungera som en inspirerande ledare för övriga kreatörer i teamet.
  • Samarbeta med bolagets e-commerce-avdelning för att säkerställa att innehållet är kommersiellt relevant och driver tillväxt.
  • Skriva manus och arbeta med storytelling som stärker varumärket.
Erfarenheter/Vad har du med dig

Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av digital marknadsföring och content creation, gärna från e-handel eller D2C-företag. Det krävs att du har erfarenhet av att skapa och optimera annonser i sociala medier med fokus på konvertering. Att ha en stark känsla för visuell estetik och förståelse för vilka mekanismer som engagerar och konverterar i sociala kanaler är nödvändigt.

Vidare behöver du ha erfarenhet av modell- och produktfotografering samt videoredigering. Att du har goda kunskaper i Adobe Photoshop och Adobe Premiere eller motsvarande program ser vi som en självklarhet. Kunskap om AI-verktyg är meriterande.

Språkmässigt behöver du kunna arbeta obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta mot kvinnliga målgrupper, gärna inom områden som tex beauty eller fashion. Har du erfarenhet av att arbeta mot den Tyska eller Holländska marknaden är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en kommunikativ relationsbyggare som har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är kreativ, nyfiken och innovativ med ett strategiskt fokus. Din ledarstil är empatisk och situationsanpassat.

Bra att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Miss Marys huvudkontor i Textile Fashion Center, Borås.

Sök jobbet genom "Ansök nu" knappen nedan och skicka in din CV och din portfolio samt svara på ett par frågor. Har du ett kreativt socialt mediekonto där du delar ditt arbete, ser vi det som ett stort plus och vill gärna få kika även på detta.

Vänta inte med din ansökan då vi kommer gå igenom ansökningarna löpande med start senast v44.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig rekryteringskonsult jenny.folkesson@hammerhanborg.com

Om Miss Mary

I omkring 60 år har vi på Miss Mary of Sweden specialiserat oss på att tillverka damunderkläder men från allra första början handlade det om helt andra typer av plagg. I den anrika textilstaden bestämde sig makarna Rydström, symaskinsteknikern Ingmar och sömmerskan Marwel, att starta ett klädföretag med egen tillverkning i samma stad. Året var 1957 och företaget döptes till Marys Mode. Hon designade och ritade mönster till plagg som syddes upp i den egna lokala ateljén och såldes via Marys Modes postorderkatalog. Fem år senare såg den första underklädeskollektionen dagens ljus och den blev en stor framgång redan från start. Idag är vi ett renodlat varumärke för underkläder och badplagg med fortsatt egen produktutveckling och tillverkning. Mycket har förändrats genom åren men kärleken till gediget hantverk och önskan att ge kvinnor en så bekväm produkt att de inte ens känner att de bär den består.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.


Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 december 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.