Hoppa till innehåll

Teamledare. Alternatiff AB, Kilafors Herrgård

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Alternatiff AB är ett nischat bolag inom vård och omsorg, med fokus att bedriva verksamhet i modern tappning för vår målgrupp som är personer med psykisk funktionsnedsättning.

Kilafors Herrgård har tillstånd att bedriva särskilt boende och viss annan heldygnsvård, 17 platser. Företaget befinner sig i ett pågående tillväxtprojekt med planerad uppstart hösten 2024.

Vår verksamhet vänder sig till personer med psykiska funktionsnedsättningar som inte kan tillgodose sina vardagliga behov i sin hemmamiljö.

En placering kan var en långsiktig boendelösning eller ett tidsbegränsad vistelse. Målet med en placering är att alltid öka livskvaliten genom insatser som verksamheten erbjuder. Vi arbetar med att bygga upp den enskildes färdigheter inom olika livsområden för att stärka individens självständighet.

Kilafors Herrgård tar ej emot personer med ett aktivt missbruk, däremot ingår personer med ett tidigare missbruk i verksamhetens målgrupp. Verksamheten är bemannat dygnet runt.

Vi söker nu två teamledare till vår verksamhet på Kilafors Herrgård.


Dina Arbetsuppgifter

· Leda och coacha personalen för att säkerställa högkvalitativ vård. Tjänstgöring varannan helg

· Samordna arbetet med kvalitet utifrån olika perspektiv i verksamheten, såsom införande av nya arbetsmetoder, se till att rutiner inom olika områden följs, arbeta med ständiga förbättringar och samordna/följa upp olika ombudsuppdrag

· Medverka tillsammans med enhetschef och kontaktperson vid in- och utflytt av brukare och ha kontakt med anhöriga

· Tillsammans med verksamhetschef samordna introduktion av nya medarbetare

· Samordna verksamhetens tekniska utrustning, ex mobiltelefoni, ipad, datorer

· Arbetet innefattar vårdnära arbete samt kunna handleda i vårdnära arbete

· Samarbeta med alla olika professioner i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen från Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning som specialistundersköterska inom psykiatri eller annan specialistinriktning ses detta som meriterande.

Det är även meriterande om du tidigare arbetat i en roll som samordnare/gruppledare/teamledare.

För att kunna handleda kollegor i vårdnära arbete förutsätter det att du inte är främmande för att ha olika delegationer och ta ansvar.

Du har många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du hanterar svenska väl både i tal och skrift samt har en god datavana. B-körkort är meriterande.

För att lyckas i rollen med samordningsansvar ser vi att du är trygg i dig själv och bekväm med att ta en framträdande och handledande roll i gruppen. Vi ser vidare att du har en god förmåga att planera, slutföra och följa upp för att trivas i denna roll. Du är samtidigt ödmjuk och relationsskapande och trivs med många kontaktytor och växlande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.



Vi Erbjuder:

- En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö

- Möjligheter till vidareutbildning och personlig utveckling

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Ett stödjande och engagerat team

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@alternatiff.se senast 20240831. Märk din ansökan med "Teamledare".

För mer information om tjänsten, kontakta verksamhetschef Tina Tjäder.

Telefon:070-7819503

E-post: tina@alternatiff.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se