Hoppa till innehåll

Ställföreträdande Arbetsledare Välstädat

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Välstädat

På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare stor möjlighet att påverka företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation och tydlig information värdesätter vi mycket högt.

Vi arbetar mot uppsatta mål som vi uppnår genom att vi tar stort eget ansvar samtidigt som vi lever upp till vårat kundlöfte. Vår värdegrund och att vi värnar om mångfald är viktigt när man tillhör familjen Välstädat.

Om tjänsten

Som ställföreträdande arbetsledare i Boden jobbar man tillsammans med hela arbetsgruppen. Du kommunicerar med lätthet både med medarbetare och kunder för att skapa engagemang och utveckling hos våra medarbetare samt kundnöjdhet hos våra kunder.

Du förväntas verka i enlighet med företagets processer och policys samt bidrag till en god intern samverkan. Tjänsten innebär många varierande arbetsuppgifter. Några exempel på arbetsuppgifter är:

· Kundbesök

· Kundansvar

· Schemaläggning

· Arbetsmiljö

· Kvalitetskontroller och riskanalyser

· Offerter och tidsberäkningar på nya uppdrag

· Ansvara för överenskomna resultat och leverera kvalitet jämtemot våra kunder

· Utveckla och förbättra lönsamheten genom projekt och förbättringsarbete

Det absolut viktigaste är att du alltid har kunden i fokus har ett högt servicetänk samtidigt som du skapar bra förutsättningar för vår personal.

Om Dig

För att lyckas och trivas i tjänsten som Ställföreträdande arbetsledare är du serviceinriktad och lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera med andra och drivs av att skapa lönsamhet och affärer. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd för teamets behov. Vi tror att du gillar att skapa engagemang för både kund och kollegor. En föränderlig arbetsdag är något som passar dig!

Du har:

  • B-körkort för personbil.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • God datavana
  • Erfarenhet av ledarskap

Det är meriterande om du har:

  • SRY-utbildning
  • Arbeta i affärssystem

Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar.

Anställningsform: 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid

Lönevillkor: Enligt kollektiv avtal

Placeringsort: Boden

Tillträde: Snarast/ enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se