Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Varupackare för kortare uppdrag sökes till Coor

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en student som letar efter ett extrajobb under en kortare period? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder alla tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor ÄR service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, vi lagar mat, vi städar, vi välkomnar gäster, vi levererar post och vi sköter alla de hundratals Facility Management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt.

Vi söker fyra drivna och noggranna studenter för ett kortare uppdrag. Som en del av teamet kommer du att arbeta med att packa upp, plocka samt sortera gods. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att säkerställa att inkommande leveranser packas upp, sorteras och placeras på rätt plats.

Detta söker vi:

* Du är student och eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Du är noggrann, effektiv och har ett öga för detaljer.
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav..

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta miriam.hajjar@studentconsulting.com
Vi ser fram emot din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com