Hoppa till innehåll

Platschef, yttre miljö

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För att tillmötesgå vår ökade efterfrågan behöver vi komplettera med en platschef till vårt huvudkontor i Boden. Arbetslivserfarenhet inom mark, anläggning, fastighetsskötsel, projektledning, arbetsledning och liknande är mycket meriterande.

Om oss

Parkkompaniet i Boden AB med huvudkontor i Boden samt platskontor i Piteå och Luleå sysselsätter cirka 50 personer vintertid och under sommarhalvåret har vi cirka 100 anställda.

Parkkompaniet är en del av koncernen PHM Group som med tydligt fokus tar hand om fastigheter genom förvaltning och skötsel. Koncernen omsätter cirka 8 miljarder SEK/år.

Våra uppdrag i korthet

Grönyteskötsel, anläggning grönytor/park, trädfällning, vaktmästeri, snöröjning, takskottning och stödtjänster inom ovan angränsande områden.

Om tjänsten

Inom rollen som platschef blir din huvudsakliga uppgift att ansvara för driften som utgår från huvudkontoret i Boden. Det innefattar offertarbete, planering & rekrytering, arbetsledning av personal, kundkontakter, avtalsfrågor, genomförande samt uppföljning. Vi har säsongsvariationer i både utförande och omfattning så arbete ute i driften förekommer. Vintertid jobbar vi i stor utsträckning med snöröjning så flexibilitet gällande arbetstider och när ditt ledarskap behövs för driften värdesätter vi högt.

Vem är du?

Du är självgående och har en fallenhet för att värdera situationer, prioritera rätt och du är driven. Inom vår drift förekommer det tydliga toppar inom verksamheten så du bör kunna hålla huvudet kallt och fatta sakliga beslut samt hantera viss stress.

Vi jobbar med kundanpassade uppdrag och lösningar så att kunna väga in många olika aspekter, vara lösningsorienterad och fatta avvägda, sakliga beslut förväntas av dig. Du kommer ha direktkontakt med kunder så det är väsentligt att du kan formulera dig väl i tal samt skrift på svenska. På arbetsplatsen använder vi huvudsakligen svenska men engelska förekommer också. Som platschef kommer du vara det dagliga bollplanket för personalen, så att kunna hantera personal på rätt sätt, både individuellt och i grupp är av stor vikt. Du förväntas kunna följa uppsatta interna rutiner för arbetsmiljö, personalfrågor, kundhantering, budget, intern beslutsorganisation mm. Projektadministration samt ekonomisk uppföljning tillsammans med våra ekonomer ingår i tjänsten.

Då rollen är omfattande och övergripande så tillämpar vi en instegsperiod i arbetsuppgifter för att ge dig bästa förutsättningar att lyckas i din roll hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kan väga upp en avsaknad av viss erfarenhet inom någon del av tjänsten.

Sakkunskap, förståelse och erfarenhet inom följande är meriterande:

Projektledning, projektstöd, fastighetsförvaltning, mark- och anläggning, grönyteskötsel, maskinkörning, fastighetsskötsel/vaktmästeri.

B-körkort är ett krav.

Placering

Vårt huvudkontor i Boden blir din arbetsplats.

Frågor om anställningen besvaras av Isak Rapp. Telefon 0921-540 75 eller epost isak.rapp@parkkompaniet.se.

Ansökan via epost: jobbansokan@parkkompaniet.se

Tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningsperioden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se