Hoppa till innehåll

Arbetsledare, yttre miljö

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För att tillmötesgå vår ökade efterfrågan behöver vi komplettera med en arbetsledare till vårt huvudkontor i Boden. Arbetslivserfarenhet inom mark, anläggning, fastighetsskötsel, projektledning, arbetsledning och liknande är meriterande men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss

Parkkompaniet i Boden AB med huvudkontor i Boden samt platskontor i Piteå och Luleå sysselsätter cirka 50 personer vintertid och under sommarhalvåret har vi cirka 100 anställda.

Parkkompaniet är en del av koncernen PHM Group som med tydligt fokus tar hand om fastigheter genom förvaltning och skötsel. Koncernen omsätter cirka 8 miljarder SEK/år.

Våra uppdrag i korthet

Grönyteskötsel, anläggning grönytor/park, trädfällning, vaktmästeri, snöröjning, takskottning och stödtjänster inom ovan angränsande områden.

Om tjänsten

Inom rollen som arbetsledare hos oss kommer din huvudsakliga uppgift vara att arbetsleda och säkerställa den dagliga driften med organisation, personalledning, dokumentation, genomförande och uppföljning. I samråd med platschef som närmsta chef följa upp genomförande av våra åtaganden och säkerställa god kvalité i våra uppdrag.

Vem är du?

Du bör kunna planera din egen arbetsdag, prioritera rätt och vara driven. Vi jobbar med kundanpassade uppdrag och lösningar så att kunna väga in olika aspekter, vara lösningsorienterad och fatta sakliga beslut i samråd med platschef. Direktkontakt med kunder kommer förekomma så det är väsentligt att du kan formulera dig väl i tal samt skrift, på arbetsplatsen använder vi huvudsakligen svenska men engelska förekommer också. Som arbetsledare kommer du ha en viktig roll i driften och vara ett stöd för personal, så att kunna bistå såväl individuellt samt fungera väl i grupp är av stor vikt.

Sakkunskap, förståelse och erfarenhet inom följande är meriterande:

Projektledning, projektstöd, fastighetsförvaltning, mark- och anläggning, grönyteskötsel, maskinkörning, fastighetsskötsel/vaktmästeri.

B-körkort är ett krav.

Placering

Vårt platskontor i Boden blir din arbetsplats.

Frågor om anställningen besvaras av Isak Rapp. Telefon 0921-540 75 eller epost isak.rapp@parkkompaniet.se

Ansökan via epost: jobbansokan@parkkompaniet.se

Tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningsperioden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se