Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent till statlig myndighet

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker nu 10 ekonomiassistenter för omgående anställning till statlig myndighet inom försvar och säkerhet. Detta innebär goda möjligheter till att få en tjänst hos oss. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande ekonomiadministrativa uppgifter, där noggrannhet och strukturerat arbete är avgörande. Du kommer att arbeta nära vår ekonomienhet och stötta i den dagliga verksamheten.

Arbetsuppgifter kan innefatta fakturahantering, löpande bokföring, avstämningar och andra administrativa uppgifter kopplade till ekonomi. Vi använder oss av ekonomisystem såsom U4 Agresso och Raindance, och förväntar oss att du snabbt kan sätta dig in i dessa system. Myndigheten är redo att bistå med en kortare inskolning, därför välkomnar vi även juniora sökanden.

Tillsättningen kommer att ske i omgångar med första tillsättningsdatum den 23 september, följt av 7 oktober respektive 14 oktober. Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering i Boden där du blir anställd hos oss på Adecco.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och trivs med administration inom ekonomi. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett stort intresse för ekonomiadministration. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, och du har en god förmåga att prioritera och hålla deadlines.

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Kunskaper i ekonomisystem, exempelvis U4 Agresso eller Raindance
  • Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Välkommen med din ansökan och bli en del av ekonomiteamet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.