Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Arbetsledare till stort byggprojekt i Boden!

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och forma framtidens gröna stålindustri? I denna tjänst blir du arbetsledare/projektingenjör där du kommer att tillbringa en stor del av din tid ute i bygget och vara med där det händer. Här kommer du ha en nyckelroll i att styra den dagliga driften genom att koordinera och administrera ett stort byggprojekt. Du kommer att vara med och säkerställa att produktion sker enligt plan och med högsta kvalitet. Låter detta intressant? Bli en del av ett härligt gäng och ansök redan idag!



Om tjänsten

Som arbetsledare/projektingenjör kommer du arbeta nära projektchefen, projektingenjörer och andra nyckelpersoner i projektet. Du kommer att arbeta på plats i Boden tillsammans med ca 15 andra kollegor på samma bolag. Du kommer vara delaktig i projektets utveckling genom olika faser, med möjlighet att växa och utvecklas i takt med projektets framsteg. Jobbet är en heltidstjänst under dagtid, med ett rullande schema där du arbetar 7 dagar i följd och därefter har 7 dagars ledighet.

Du erbjuds

  • Möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av en omfattande investering i Boden
  • En varierande vardag där ingen dag är den andra lik!
  • Arbeta nära ett härligt team med högt i tak och där alla stöttar varandra


Arbetsuppgifter
  • Planera och koordinera dagliga arbetsuppgifter för byggarbetare och underentreprenörer
  • Följa upp och säkerställa att tidsplaner och deadlines hålls
  • Vara en länk mellan projektledare, underleverantörer och andra aktörer för att säkerställa god kommunikation
  • Följa upp kvalitetskontroller för att säkerställa att projektet möter alla krav och standarder


Kvalifikationer
  • Har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vi ser att du troligtvis arbetat som arbetsledare tidigare för att komma igång direkt
  • Behärskar god svenska och engelska då båda språken används dagligen
  • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Flerårig erfarenhet inom bygg och/eller projektledning
  • Erfarenhet av stål/betongkonstruktion
    Vi ser det även som meriterande om du bor i eller har koppling till Luleå/Boden då behovet är omgående.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Kommunikativ
  • Målmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se