Hoppa till innehåll

Vi söker dig som gillar 1930, SKV K10 och ruta R30 och som älskar att fö...

Sista ansökningsdag
23 februari 2025 (163 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är rubriken rena självklarheter för dig? Lyckas du också att behålla lugnet och inte drabbas av panikkänslor när en ny kund med enskild firma har bokfört sina uttag på konto 7220? Då är det sannolikt så att vi vill ha kontakt med dig. Till anrika TP-byrån i Förslöv söker vi nämligen dig som älskar Skatteverkets blanketter och Fortnox. Men som framför allt älskar mötet med dina kunder.

Men vi börjar i rätt ände. Vad kan TP-byrån erbjuda dig som skulle kunna få dig att söka jobbet?

  • Lön är givetvis en viktig del. Du kommer att erbjudas en marknadsmässig lön utifrån din erfarenhet. TP-byrån arbetar aktivt med att hitta sätt att vara en attraktiv arbetsgivare.
  • Du kommer få ett helt gäng trevliga kollegor. Både nyexade och ruskigt rutinerade. Alla kan inte allt, men alla hjälps åt.
  • Du kommer att få jobba med en bredd av kunder i olika branscher och med olika behov av din kompetens. Det ger dig både användning för det du kan och chans att utvecklas i din roll.
  • TP-byrån vet att jobbet är en del av livet. Men livet är inte bara att jobba. Ditt liv utanför jobbet är också viktigt och ibland krockar livet med jobbet. Hämtningar på förskola, studiedagar, VAB, skolavslutningar. Ja, livets händelser. De hanterar man på bästa sätt.
  • Du kommer även att få kollegor som bara är där för att skapa trivsel. De går på fyra ben. De tycker om att bli kliade bakom öronen. Man skulle kunna kalla dem för Trivselministrar eller Stresskontrollanter. Har du en egen fyrbent familjemedlem som skulle kunna passa in som trivselminister är den också välkommen.

Nu undrar du säkert: Vad innebär tjänsten?

Vi var på väg att skriva något tråkigt om att man behöver ha ett konsultativt förhållningssätt, att du måste trivas med att ha många järn i elden och vara en lagspelare. Men vi ska inte vara så tråkiga. För jobbet är inte så tråkigt som klyschorna låter och du som läser detta vet sannolikt vad som krävs av dig för att lyckas på jobbet. Men lite konkreta måste vi ändå vara.

  • TP-byrån har framför allt mindre kunder. Det innebär många kunder och i många olika branscher. Ena dagen hjälper du en enskild firma med deklarationen. Dagen efter hjälper du ett fastighetsföretag med alla de utmaningar de har. Tredje dagen kör du löner. Och ibland brinner det i knutarna hos en kollega. Då sticker du in näsan till hen och erbjuder din hjälp.
  • Tjänsten ställer stora krav på din pedagogiska förmåga. Dina kunder är bra på det de erbjuder marknaden. Ibland bra på bokföring också. Men det är du som är experten. I den gamla humorserien Helt Apropå säger man om Nobelpriset: ”mycket pengar till någon som gjort något som ingen förstår”. Och så kan det inte vara här. Kunderna betalar för att det ska bli rätt. Men du förväntas också kunna förklara för dem på ett begripligt sätt.

Till sist. Vem söker TP-byrån?

Här skulle man kunna tro att det ska komma en lång rad med önskemål. Till exempel kunskaper i IT-system (vi kräver inte att du har jobbat i ett specifikt system), mer eller mindre orimliga krav om ultralång erfarenhet från yrket, bilinnehav, erfarenhet av ytterst specifika delar i yrket och en massa annat. Så tänker inte vi. Vi vill ha kontakt med dig som

  • Vet vad det innebär att arbeta som redovisningskonsult eftersom du arbetat som det innan. Gör du det nu? Gott. Har du haft ett karriärbyte och nu ångrat dig och vill tillbaka? Också bra.
  • Har en pedagogisk kompetens och social förmåga som gör att kunderna uppskattar din hjälp.
  • Har ett specialområde inom yrket som du brinner extra för. Har du nördat in dig i skatterätt? Är du en fena på fonder? Vi vill gärna höra om vad du brinner för!

Slutligen. Vi tror att du vet bättre än vi varför du söker jobbet. Så berätta det för oss! Vi ser mycket fram emot din ansökan! Eftersom det är sommar och semester i antågande kan processen bli lite längre än vanligt. Blir du otålig – kontakta oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 februari 2025 (163 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se