Hoppa till innehåll
Amphi-tech logotyp

Servicetekniker

Sista ansökningsdag
24 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du arbeta med att bidra till att underhålla och bevara jordklotets absolut dyrbaraste resurs? Amphi-tech erbjuder unika och innovativa lösningar för drift och underhåll av dricksvattenanläggningar och du kommer att få vara med på en expansiv resa med ett företag som har stora ambitioner och innovationer på gång. Amphi-tech växer och vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och produkter. Vi söker därför fler medarbetare till vårt huvudkontor i Åsbro.

I rollen som servicetekniker består
arbetsuppgifterna främst i att självständigt planera och utföra underhåll vid dricksvattenanläggningar lokaliserade över hela Sverige. Arbetet innefattar dels att installera företagets produkter på plats hos kund, i arbetet ingår enklare svets- och betongarbeten för montage av rörarmatur, filter och manluckor. Du kommer att arbeta i ett team av personer med olika kompetenser inom olika yrkesroller där du kommer lära dig dricksvattenproduktionens grunder från vattenverk till tappkran samt de grundläggande kraven för arbete vid livsmedelsanläggningar.


Några av de aktuella arbetsuppgifterna:

Montagearbeten
för filterinstallationer samt rostfria luckor


Enklare
svets- och smidesarbete vid rörinstallationer


Enklare
form- och gjutarbeten


Vid
behov rengöring av vattenreservoarer


Vi söker dig som är en lagspelare och gärna har ett tekniskt intresse samt några års arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha arbetat inom bygg- VA eller tillverkningsindustrin. Då våra uppdrag utförs vid kundens anläggningar är det viktigt att du kan ligga borta några dagar i veckan. Du kommer utgå från vårt kontor i Åsbro söder om Örebro..

Du har:

Gymnasial utbildning

Goda kunskaper i Svenska

B-Körkort

Du är en driven person som gillar nya utmaningar. Du trivs med ett högt tempo och kan hantera flera löpande projekt samtidigt. Som person är du noggrann och värdesätter att alltid överlämna ett arbete av högsta kvalitet. Du kommer trivas i den här rollen om du är självgående och en ansvarstagande person som gillar att driva och planera ditt eget arbete. Du trivs med en varierad vardag och har inte något emot att ligga ute på jobb med 2-3 övernattningar i veckan. Du kommer att ha tät kontakt med företagets kunder, det är därför viktigt att du är social, flexibel och med god samarbetsförmåga samt duktig på att kommunicera.
Då många av våra arbeten utförs på skyddsobjekt krävs att du ej förekommer i brottsregistret. Förvaltare av dessa skyddsobjekt kan komma att kontrollera dig enligt säkerhetsskyddslagen.


Du erbjuds en
spännande och unik arbetsplats med stor kompetens och erfarenhet som har hjärtat på rätt ställe. Amphi-tech ä ett stabilt företag med stora tillväxtmöjligheter. Rollen vi söker är ett varierande arbete med goda förutsättningar att avancera inom företaget. Det är ett fritt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.

Är du den vi söker? Skicka
in din ansökan och CV till lotta@amphi-tech.se. Urvalet görs löpande så skicka gärna in din ansökan idag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Lotta
Engdahl Karlsson 070-370 90 75

Startdatum: Gärna omgående, men
rätt person är viktigare än snabb start
Amphi-tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren