Hoppa till innehåll

Servicetekniker testanläggning Arjeplog

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arjeplog och Arvidsjaur utgör vintertid centrum för världens fordonstestverksamhet i kallt klimat. Icemakers är pionjärföretaget med över 50 års erfarenhet. Vi möter upp världens ledande fordonstillverkares behov av att utveckla och testa nya system och bilmodeller.

Idag är vi 20 året-runt-anställda men undertestsäsong är vi tre gånger så många. Arjeplog, där de flesta av oss har sin arbetsplats, är en liten ort med ca 1800 invånare, men under vintertid mer än fördubblas befolkningen genom den internationella närvaron.

Det finns fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv med skidåkning, skoterkörning, båt/sjöliv, fiske, jakt, fjällvandring mm. Tydliga skiftningar mellan årstiderna skapar möjlighet till en omväxlande och givande fritid. Att vara anställd hos Icemakers innebär att man arbetar mycket vintertid med möjlighet till mer ledighet under övriga årstider.

Vi är ett modernt fungerande företag där trivsel, eget ansvar och egna utvecklingsmöjligheter är viktigt. Detta avspeglas i att vi har mycket nöjda medarbetare och högt i tak när vi tillsammans i vardagen utvecklar Icemakers.

Till en europeisk ledande biltillverkares testanläggning i Arjeplog söker vi nu en Servicetekniker som är ansvarig för anläggningens funktionalitet gentemot kund för att avhjälpa brister och minimiera driftstörningar under testsäsong.

Arbetet utanför vintertestsäsongen består till stor del av att genomföra drift- och underhållsåtgärder samt utveckling av kundens anläggning (och i mån av tid även våra egna fastigheter).

Tjänsten är heltidsanställning året runt (vi tillämpar 6 månaders provanställning).

Vi erbjuder:

Hos Icemakers är vi ett sammansvetsat team som stöttar varandra.

Detta är en omväxlande tjänst i en internationell miljö med mycket kontakt med kunder och övriga medarbetare inom Icemakers.

Rollen:

I ditt uppdrag ingår bland annat att:

-upprätthålla en löpande kontakt och god dialog med kundens anläggningsansvarige samt säkerställa att allt arbete utförs enligt kundens fastställda ISO-rutiner

-ansvara för driftövervakning och kontroll/service av tekniska system och testbanor (ventilation, VA, värmepannor, pumpar, el, larm, nätverk, passageutrustning, biltvättanläggning, kylanläggning mm)

-ansvara för kontakten med externa servicefirmor och andra leverantörer (planera, boka, delta och dokumentera deras besök)

-producera och förvara nödvändiga protokoll, intyg, tillstånd, formulär etc såväl för kundens räkning som myndigheters behov.

-sköta dialogen med inspektörer eller motsvarande från myndigheter och kommun.

-ansvara för felsökning, reparation samt leda och koordinera byggprojekt på anläggningen.

-ansvara för hanteringen av avfall, brandskydd, hantering av brandfarlig vara samt snöröjning och halkbekämpning utanför byggnader på testanläggningen.

Vi söker:

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad, flexibel, kommunikativ och lösningsorienterad.

En stor del av jobbet är att ha ordning och reda samt ha kontinuerlig dialog med kund. Du bör också klara av och helst trivas med ett tidvis högt tempo.

Du bör ha en praktisk bakgrund inom fastighetsskötsel, fastighetsförvaltning och/eller fastighetsutveckling. Bas P/U samt elbehörighet är meriterande men inte ett krav.

Då våra kunder inte pratar svenska bör du förutom svenska behärska engelska väl i både tal och skrift och kan du även kommunicera på tyska så är det en fördel, men inget krav.

B-körkort är ett krav och digital mognad är meriterande.

Om du inte har boende i Arjeplog kan vi inte garantera det, men vi kan vara behjälpliga att lösa frågan.

Information och ansökan:

För frågor, kontakta HR-ansvarig Marcus Bove: marcus.bove@icemakers.se tel 070-898 3437

eller

Servicechef Patrik Hermansson: patrik.hermansson@icemakers.se, 073-573 8396

Din ansökan mailar du till Marcus Bove enligt ovan senast 16 september 2024.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

När du mailar oss din ansökan medger du också att vi behandlar dina personuppgifter.

Läs gärna mer på www.icemakers.se där du kan se vilka vi är och vad vi står för.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se