Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Serviceinriktad butikssäljare på deltid i Storlien

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu för kunds räkning en driven och självgående säljare som vill arbeta i en ”shop in shop” i Storlien med kvalitetsprodukter med och utan tobak och alternativ till cigaretter, så som snus.

Information om uppdraget:

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning där du förväntas kunna arbeta två perioder i månaden, en period innefattar arbete torsdag-söndag där tiderna kan variera något men ofta är dem mellan 10-18.

Dina arbetsuppgifter:
Som säljare i butiken i Storlien sköter du den dagliga driften och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att hålla butiken och lagret uppdaterat, informera kunder om butikens produkter och vägleda de genom olika snusblandningar, dokumentera konsumentinsikter, delta i obligatoriska utbildningar och möten och rapportera aktuella försäljningssiffror och statistik. I butiken arbetar du ensam men då det är en shop in shop har du närhet till andra samt kontinuerlig digital kontakt med kollegor i kundens andra butiker runt om i Sverige där gemensamma möten och utbildningar görs.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceinriktad och social. Då du till stor del arbetar ensam i butiken behöver du ha en hög initiativförmåga, vara självgående och stresstålig. Du har tidigare butik- och säljvana och drivs av att ständigt förbättra ditt arbete och butiken. Utöver detta ser vi att du har ett genuint intresse för produkterna. Du kommer att få utbildning inom både sälj och produkterna så att du blir en expert inom området och kan svara på kundens frågor om allt från historia och tillverkning till produktinnehåll.

På grund av svensk lagstiftning behöver du som söker vara över 21 år.

Start för tjänsten sker omgående efter överenskommelse när vi har hittat rätt person.

Låter detta som något för dig? Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar för tjänsten löpande!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com