Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Montörer sökes OMGÅENDE för uppdrag i Arboga

Sista ansökningsdag
31 augusti 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta som montör för en ledande leverantör av smart, säker och övervakad eldistribution? Vi söker nu 2st montörer för omgående start hos StageSmarts i Arboga!

Information om uppdraget:

StageSmarts har på kort tid blivit ledande i sin bransch och nu behöver dom förstärkning.
Rollen som montör hos Stagesmarts innebär att man är en viktig del i deras tillverkning och montageprocess. Det krävs att du är ordningsam, har lätt att följa instruktioner samt med positiv attityd vill vara med på StageSmarts fortsatta framgång.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att är anställd av oss på StudentConsulting men är uthyrd till vår kund
Uppdraget förväntas börja omgående och pågå i minst 2 månader, med stor chans till förlängning.
Arbetstiderna är förlagda 7-16 måndag till fredag.
StageSmarts har en modern arbetsplats i trevliga lokaler med härlig stämning.

Detta söker vi:

Har du erfarenhet av att bygga eller serva elektriska system eller liknande och har känsla för kvalitet så är vi mycket intresserade av att höra från dig. Har du en utbildning inom el eller elektronik är det naturligtvis ett stort plus men du utbildas dock internt och får tid att bygga upp din kompetens steg för steg. Vi värderar även en positiv attityd och ett stort intresse högt.
För att fungera bra på uppdraget behöver du vara ansvarsfull och noggrann. Vi tror att du som person alltid strävar efter att göra ett bra jobb, är snabblärd och en bra kollega.

Krav:
Tillgänglig för omgående start
Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Du är ej tidigare straffad
2 goda referenser från tidigare arbete

Meriterande:
Bakgrund inom el eller elektronik
Tidigare arbetat som montör

Eftersom tillsättningen på uppdraget förväntas vara omgående ser vi gärna att du redan vid din ansökan har angivit referenser osv i din profil.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com