Hoppa till innehåll
SAAB Surveillance logotyp

Team Lead inom ILS till SAAB i Arboga

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Spännande tjänst som Teamleader inom ILS-arbete till framgångsrika SAAB i Arboga. Sök idag!

Har du erfarenhet av att leda team i komplexa projekt? Vill du arbeta i ett ledande företag inom försvarsindustrin med ett viktigt syfte? Bra! Till SAAB i Arboga, mellan Örebro och Västerås, söker vi nu dig som vill arbeta inom ILS (Integrated Logistics Support) i en betydande roll som teamledare / Team Lead där du har en central uppgift - Att leda och hålla ihop alla funktioner inom projekt! Nyfiken att veta mer?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

SAAB är ett ledande företag inom försvarsindustrin med över 22 000 anställda världen över. De är verksamma i en högteknologisk förtroendebaserad bransch med kunder som har höga förväntningar på deras leveranser som bidrar till en säkrare värld. Hos SAAB erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling och en karriär både nationellt och internationellt.

Communications är en produktenhet baserad i Arboga, Linköping och Järfälla. De jobbar främst med integrationer av olika kundanpassade system där kommunikation eller ledningsförmåga krävs. De har inom produktenheten hela projektkedjan från systemarkitekter till montörer. Där jobbar ca 130 medarbetare men de siktar på att bli 150+ innan året är slut.

Som ILS - Manager/ Team Lead kommer du jobba i projektteam och agera representant inför kunden och större underleverantörer gällande ILS-frågor.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet sker i nära samarbete med övriga discipliner på företaget och dina huvudsakliga uppgifter kan bestå av följande:
  • Leda ILS-arbetet inom projekt
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Påverka våra konstruktioner inom robusthet, testbarhet och underhållsmässighet
  • Bidra till en ökad operativ tillgänglighet och effektivitet hos systemet eller produkten
  • Bidra till reducerad LCC/LSC (Life Cycle Cost/Life Support Cost) under systemets/produktens livscykel
  • Ta fram planer, t.ex. ILS-plan, utbildningsplan, underhållsplan och dokumentationsplan
  • Driva processer inom ILS-området
Värt att veta

Det finns möjligheter att arbeta viss tid på distans, men eftersom detta är en verksamhetsnära roll ser vi dock helst att du prioriterar att arbeta på plats i Arboga. Flexibel arbetstid tillämpas och resor förekommer både nationellt och internationellt.

För kännedom: Inför kontraktsskrivning sker en säkerhetsprövning. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan det medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma bli tillsatt innan ansökningsdatum har gått ut. Så vänta inte med din ansökan!

Våra förväntningar

Vi söker dig med en teknisk utbildning motsvarande minst en kandidatexamen eller med likvärdig arbetslivserfarenhet inom lämpligt område. Då detta är en tjänst som kräver kunskaper i att leda team ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom liknande roll. Kanske har du tidigare arbetat med projektledning, logistik eller underhåll och vill ta nästa steg i karriären tillsammans med oss? Erfarenhet från liknande tjänster är ett plus men inte ett krav då personlighet och andra faktorer kan väga upp.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av praktiskt ILS-arbete och RAMS.

Som person är du driven, samarbetsvillig och nyfiken. Du har stort fokus på leverans och åtagande och har förmågan att finna struktur i en miljö av flexibel karaktär.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SAAB Surveillance logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech