Hoppa till innehåll

Underhållstekniker till Recotech i Arboga

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som underhållstekniker hos Recotech kommer du att ställas inför många spännande och utmanande uppgifter. Du kommer tillhöra ett team som ansvarar för allt från det dagliga akuta och förebyggande underhållet till mer långsiktigt arbete med underhållsplanering och projekt.

Är du en person som brinner för underhåll och som vill hjälpa oss att hitta långsiktiga lösningar på våra maskiner och produktionsverktyg? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker dig som har:

  • Grundläggande elkunskaper
  • Erfarenhet av mekaniskt arbete
  • Stort teknikintresse
  • Grundläggande kunskaper inom digitala hjälpmedel.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i Monitor.
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll eller annat verkstadstekniskt arbete
  • Är nyfiken, noggrann och engagerad med ett utvecklat säkerhetstänk både vad gäller personlig säkerhet och processäkerhet
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • God förmåga att kommunicera, planera och prioritera arbetsuppgifter.
  • Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av maskinbearbetning (svarvning / fräsning)

Om du har en bakgrund som underhållstekniker, alternativt annat verkstadstekniskt arbete, och dessutom är ordningsam och strukturerad så välkomnar vi dig till att bli vår nya kollega. Att du är självgående och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Om dig Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett företag med korta beslutsvägar där du ges goda möjligheter att vara med att påverka och att utvecklas som person.   Placeringsort: Arboga med tillsättning så snart som möjligt Om Recotech Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Våra medarbetare har specialistkompetens inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetodik samt diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning och vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbearbetning och montering av system.

En av våra egna produkter är WingLiftTM som är ett kostnadseffektivt hanteringskoncept för att lyfta och flytta tyngre utrustningar eller containrar på korta avstånd, en utrustning som säljs globalt till industri och försvar eller exempelvis FN:s hjälpinsatser.

Vi finns i Arboga där vi är ca 80 medarbetare. Läs mer via www.recotech.com Låter detta intressant för dig?  Din ansökan skickar du in på www.norenlindholm.se eller genom knappen snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Lisa Tojkander, 070-7788155 eller Marie Lindholm, 070-7788156 hos Norén & Lindholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se