Hoppa till innehåll

Systemingenjör inom Nätverksteknik till Totalförsvaret!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som är intresserad av försvarsindustrin med en bakgrund inom nätverksteknik. Med rätt inställning och teknisk bakgrund så finns det stora möjligheter att kunna växa in i denna roll. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Vår kund har ett behov av människor med kompetens inom nätverksområdet då det är en vital del i deras kommande projekt mot försvarsindustrin. Det finns stora möjligheter att få växa in i rollen med stöd av kundföretagets onboarding och kompetensutvecklingsmöjligheter. Rollen innefattar även en del tjänsteresor runt om i Sverige för att felsöka och driftsätta projekt som du kommer att vara en del av. Du kommer att jobba i ett projektteam men förväntas samtidigt kunna jobba självständigt med dina uppgifter och leverera ett effektivt och fullgott resultat.

Arbetsuppgifterna består bland annat av dokumentation, felsökning och nätverkshantering med ett stort fokus på säkerhet. I rollen kommer du vara involverad i design, underhåll och implementering av olika nätverkslösningar, utveckla och underhålla nätverksinfrastrukturen för virtuella och fysiska miljöer med hjälp av Linux och Windowsmiljöer samt implementera och administrera VPN-lösningar för att säkerställa en säker dataöverföring. I rollen kommer du även arbeta med att integrera molntjänster för att skapa skalbara och flexibla nätverkslösningar, hantera och konfigurera nätverksutrustning, samt arbeta med och etablera 5G-nätverk och system. Utifrån kravbild och efterfrågad effekt kommer du tillsammans med ditt team utveckla inbyggda system och arbeta med optimering och automatisering av system.

I rollen kommer du även ha en nära dialog och kontakt med kunder och du behöver kunna ta ansvar och ha en stark åtagandekänsla för uppgifter och projekt då företaget jobbar över gränser mellan sektioner och projekt för att nå deras leveranser. Samarbetsvillighet, driv, noggrannhet och ambition värderas mycket högt tillsammans med en vilja att lära sig nya saker.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är utbildad högskoleingenjör inom nätverksteknik eller likvärdigt.
  • Har några års erfarenhet av arbete inom nätverksteknik.
  • Har tidigare erfarenhet av Python, Linux och Windows Server.
  • Har tidigare erfarenhet av hårdvaruutveckling.
  • Har tidigare erfarenhet av viritualisering.
  • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken nyttjas i arbetet.
  • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av larmhanteringssystemet Tivoli, säkerhetsrelaterad hantering av nätverk, arbete med molntjänster och inbyggda system, samt kunskaper om nätverkskompontenter (Cisco).

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestä

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (66 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se