Hoppa till innehåll

Farmaceut till Apotek Hjärtat i Arboga

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du legitimerad apotekare eller receptarie och vill jobba i Arboga? Vi söker nu en Farmaceut till vårt sammansvetsade team på Apotek Hjärtat!

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Kristina berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Arboga. Här är vi är ett sammansvetsat arbetslag som längtar efter en till kollega! Som team har vi en stor och bred kompetens och en kultur som präglas av arbetsglädje, kundfokus och engagemang. Ett team som ställer upp för varandra, delar med sig av sin kunskap och framförallt har roligt tillsammans.

Arboga är en aktiv stad med ett stort utbud av träningsanläggningar, föreningsliv, tillgängliga bostäder, och med elljusspår och skidbacke mitt i stan. Våra kunder är mestadels stammisar som återkommer till apoteket samt semesterfirande. Vi har ett brett kundunderlag med kunder i alla delar av livet. I den här rollen jobbar du främst i Arboga, men har också möjlighet att utvecklas genom att jobba och byta erfarenheter på närliggande apotek.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-10-15

Kontaktperson: Kristina Lagerman

tfn: +46 104991321

mob: +46 737133463

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (94 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se