Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mjukvaruutvecklare till globalt bolag i Örebro eller Arboga!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker ett väletablerat företag mjukvaruutvecklare till deras verksamheter i Arboga och Örebro. Här får du möjlighet att arbeta i spännande projekt med både branschledande företag och startups. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!



Om tjänsten

Vår kund verkar inom teknikbranschen där de specialiserar sig på helhetsåtaganden inom produktutveckling, de ansvarar även för efterföljande produktionsstyrning och leveranser. Företaget levererar anpassade lösningar inom områden som mjukvara, elektronik och mekanik för att skapa banbrytande lösningar åt deras kunder. De samarbetar med företag inom flera sektorer, från medicinteknik till industriell produktion. Deras kompetensområden inkluderar främst elektronikdesign, utveckling av mekanik och elektromekanik, testutveckling samt mjukvaruutveckling.

Som mjukvaruuutvecklare kommer du att vara involverad i utvecklingen av inbyggda system, såsom att bygga Linuxsystem eller applikationer för dessa. I kombination med eget ansvar kommer du samarbeta tätt med projektledare, kollegor och kunder. Du kommer att arbeta i olika projekt och det är viktigt att det du utvecklar paketeras och designas för att ha en lång livslängd.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag via Academic Work vilket innebär att du är anställd genom oss under din första tid i rollen.

Viktigt! Denna tjänst är säkerhetsklassad och kräver att du är svensk medborgare.

Du erbjuds

  • Att jobba med ett engagerat och kunnigt team
  • Stor frihet under ansvar och möjlighet att generera kunskap från seniora kollegor samt från projekten du kommer att arbeta i
  • Att arbeta på ett innovativt bolag som ständigt arbetar för framtidens teknik


Kvalifikationer
  • Har en relevant utbildning inom programmering
  • Har erfarenhet av att programmera i C#, C/C++, och/eller Java/Python
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har ett stort intresse för mjukvaruarkitektur och systemdesign

Tekniska kunskaper kan erhållas genom utbildning och arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har

  • Arbetslivserfarenhet av att bygga Linuxsystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ansvarstagande
  • Stabil
  • Förändringsbenägen
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se