Hoppa till innehåll

Internrevisor till PreZero Recycling AB

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Som vår nya kollega inom internrevision blir du en del av det viktiga arbetet att säkerställa att våra processer och rutiner fungerar som de ska och efterlevs enligt lagar, tillstånd och andra krav. Målet är att ständigt förbättra verksamheten och bidra till vår framgång.

I rollen kommer du att:

  • Självständigt genomföra revisioner, främst inom den operativa verksamheten.
  • Presentera revisionsresultat och sammanställa revisionsrapporter och statistik.
  • Identifiera och föreslå förbättringsmöjligheter för hela företaget.

Du kommer att ha många kontaktytor i företaget men samarbetar mycket med EQS-avdelningen och rapporterar till EQS-chefen. Placeringsort är Ängelholm eller Malmö. För rätt person kan dock placering vara på något av våra andra kontor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis ekonomi/miljö/logistik. Tidigare erfarenhet från internrevision, controlling eller annat utredningsarbete är meriterande.

Som person är du är förtroendeingivande, har hög integritet och en stark kommunikationsförmåga. Du behöver trivas med att arbeta självständigt även om du har många kollegor. En analytisk ådra och god processförståelse underlättar. Vi ser gärna att du är nyfiken, flexibel och har lätt för att lära dig nya saker. Du har god prioriterings- och administrativ förmåga.

Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav. Eftersom resor på cirka 50% av arbetstiden förekommer, är det ett krav att du innehar B-körkort. Svenska och engelska flytande.

Vad du erbjuds

Detta är en ansvarsfull och viktig tjänst i ett framgångsrikt företag. Vår verksamhet kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du får lära dig och utvecklas på resan.

Vi på PreZero ser på mångfald som en av våra största styrkor och vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare känner sig inkluderade och uppmuntrade att bidra. Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund och livssituation.

Vill du veta mer?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 16:e augusti 2024 – vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Utdrag från belastningsregister ska kunna lämnas av slutkandidat.


Om företaget

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Totalt omsätter vi ca 2900 msek/ år.

Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se