Hoppa till innehåll

Kontorsvaktmästare/serviceman till Landskrona, Ängelholm och Klippan

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en större uppgift?

Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de närmsta åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag.

Polisregion Syd består av Blekinge län, Kalmar län, Kronoberg län och Skåne län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Blekinge nordöstra Skåne, Kalmar Kronoberg, Malmö, nordvästra Skåne och södra Skåne som tillsammans är indelade i 20 lokalpolisområden. Vidare finns det fyra regionala enheter: operativa enheten, underrättelseenheten, utredningsenheten och gränspolisen, ett regionkansli samt nationella avdelningar som finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Polisområde Nordvästra Skåne är ett av polisområdena inom region Syd och sträcker sig över tio kommuner. Polisområde Nordvästra Skåne indelat i fyra lokalpolisområden: Helsingborg, Ängelholm, Klippan och Landskrona. På polisområdesnivå finns utredning- och utredningsjourssektioner samt ett polisområdeskansli som är beläget i Helsingborg.

Som serviceman ingår du i en av våra Stöd/Servicegrupper som består av en gruppchef samt diverse stödfunktioner som tex planerare, receptions/pass-personal, kommunpoliser och Operativa samordnare. Gruppen sorterar under respektive lokalpolisområdeschef för antingen Landskrona, Klippan eller Ängelholm i Polisområde nordvästra Skåne.

Arbetsuppgifter

Som serviceman för våra lokaler och fordon arbetar du med kontrollbesiktningar, däckbyten, service och reparationer samt i viss mån att tvätta och rengöra bilar ut och invändigt. Du ansvarar även för att hålla i ordning i garagen samt vid behov genomföra vaktmästeriarbete som enklare monteringar i lokalerna, byta lampor etc. I ditt arbete förekommer administrativa arbetsuppgifter i form av beställningar, bokningar, fordonslistor, rapportering av mätarställningar. Rollen är självständig och stort utrymme finns att driva, utveckla och förbättra fordonsarbetet.

Tätt samarbete sker med andra stöd service grupper i polisområdet som tex vaktmästeri, posthantering, möbelhantering etc. Tunga lyft kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

•Transporter till kontrollbesiktningar, däckbyten, service och reparationer

•Rengöra och utrusta fordon

•Skadehantering, från skadeanmälan till skadebesiktning och tidsbokning på plåtverkstad

•Beställning och hantering av drivmedelskort

•Fakturahantering

•Administrativa arbetsuppgifter kopplade till fordonsparken avseende fordonslistor

•Hantering och ansvar för utrustning till polisens fordon

•Andra övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till våra lokaler ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

•En avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

•Erfarenhet av service inom liknande arbetsuppgifter, hantering av fordon, och/eller internservice, i närtid och som arbetsgivaren bedömer relevant

•B-körkort för manuell växellåda

•Vana av att använda dator som arbetsredskap

•God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

•God fysisk förmåga för att kunna hantera tunga lyft

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

•Flera körkortsbehörigheter

•Fordonsteknisk utbildning/mekanikerutbildning

•Erfarenhet av praktiskt arbete t ex vaktmästeriarbete eller fastighetsskötsel


Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik i rollen som serviceman krävs det att du är ansvarstagande, flexibel och förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har ett stort intresse för fordon och är händig. Arbetsuppgifterna kräver även att du är självgående och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en vilja och god förmåga att lära och inhämta ny kunskap. Då arbetet är en servicefunktion och innebär tät kontakt med andra delar av verksamheten krävs det att du är kommunikativ och serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se