Hoppa till innehåll

Växeltelefonist

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du lyhörd, gillar att hjälpa till och ge service? Vi söker nu till vår koncernväxel i Ängelholm en ny medarbetare. Tjänsten är på heltid och ett vikariat på inledningsvis ett år med möjlighet till förlängning.

 

Som växeltelefonist hos Peab tar du lyhört emot samtal till alla koncernens verksamheter vilket kan innebära en hel del detektivarbete för att hitta rätt personer eller avdelning. Du blir första kontakt för Peabs kunder, leverantörer, övriga intressenter och våra medarbetare. Alla förväntas bli bemötta både trevligt och med hög serviceanda.

 

I arbetet ingår att:

  • ta emot och koppla vidare telefonsamtal, från växeln till rätt person eller avdelning inom koncernen
  • hantera enklare mailkommunikation
  • vara behjälplig vid postsortering och fakturascanning
  • vara behjälplig i övriga kontorsserviceuppgifter, som till exempel att duka fram fika till våra kollegor på kontoret

Tjänsten innebär många kontaktytor och vi värdesätter god samarbets- och kommunikationsförmåga, likaväl som en problemlösande drivkraft med positiv energi. Du ingår i ett glatt team på ca 7 personer, där alla hjälps åt och är stolta över att vara en del av Peab. Vi letar efter dig som är initiativtagande, alert och van att arbeta självständigt.

 

Tidigare erfarenhet och kompetens

  • Erfarenhet av att arbete med kundservice, växel eller liknande arbete
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Då kontoret ligger en bit utanför Ängelholm/Valhall Park, underlättar det om du har körkort och bil.

 

Söker du en stabil och trygg arbetsgivare som månar om sina anställda, samt erbjuder en varierande arbetsdag med många nya kontaktytor kommer du att stortrivas hos oss!

Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Terése Archambeaud, Kontorsservicechef,  tfn +46733371174, terese.archambeaud@peab.se eller med Marianne Oelker Johansson, HR-chef, marianne.oelkerjohansson@peab.se.

 

Urval sker löpande, så att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se