Hoppa till innehåll

Ställare

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i en produktion tillsammans med ett härligt team? Är du nyfiken, samarbetsvillig och vill få möjlighet att utvecklas inom ett spännande bolag? Just nu söker vi Ställare till Nolato Polymer i Ängelholm.

Arbetsuppgifter
Som Ställare hos Nolato Polymer arbetar du med tillverkning av plastprodukter och ingår i ett team med erfarna ställare och maskinoperatörer. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter;
  • Bereder materialet
  • Verktygsbyte i maskiner samt uppstart
  • Frisläpper produktionen enligt PI
  • Beställning vid reparation av verktyg
  • Mindre justeringar av processen vid eventuella produktionsstörningar
  • Vid behov, dialog med processteknik

Arbetstid: 2-skift
Du kommer vara anställd hos JKS Sverige och för rätt person finns det goda möjligheter till en anställning hos Nolato Polymer på sikt. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i en producerande verksamhet. För att trivas i rollen har du sedan tidigare arbetat med formsprutning och robotteknik i en liknande roll. Du innehar en god förståelse för teknik och maskinell utrustning med ett stort tekniskt intresse. Du är prestigelös och en lagspelare. Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete samt att du har en positiv inställning och bidrar tillsammans med dina kollegor till en trevlig stämning på arbetsplatsen

Kvalifikationer
  • Ställarutbildning
  • Travers- samt truckkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Arbetat i liknande roll
Om Nolato Polymer
I deras två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framför allt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. De är cirka 105 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen. 

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval där tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Evelina Andersson på Ean@jksgroup.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (74 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se