Hoppa till innehåll

Mid-Market Manager till EPLAN

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inledning
Nu söker EPLAN Nordics en medarbetare till försäljningsteamet! Är du en driven säljare med sinne för affärer? Har du en god grundläggande teknisk förståelse och vill bli en del av en marknadsledande verksamhet som levererar E-CAE software lösningar? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker en Mid-Market Manager för att stödja deras tillväxt på den skandinaviska marknaden. Som Mid-Market Manager hos EPLAN blir du en central och värdefull person i säljteamet med ansvar för egen kundportfölj. I din roll förstår du kundens unika behov och erbjuder perfekta och skräddarsydda lösningar. Du brinner för värdebaserad försäljning, långsiktiga relationer och säkerställer en positiv kundupplevelse.

Några huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Lead -och Prospectgenerering
  • Hantering av inkomna hänvändelser
  • Uppföljning på kampanjer
  • Support av säljaktiviteter
  • Ansvar för egna kunder och budget
Du kommer att ingå och bli en del av ett Nordiskt säljteam och därför ser vi det som meriterande om du talar och skriver på flera Nordiska språk utöver svenska.

Vi söker dig som
Vi söker dig med stort driv, en god teknisk förståelse, affärssinne och tidigare erfarenhet inom försäljning. För att trivas och lyckas i din roll tror vi att du som person är tålmodig, social, prestigelös och brinner för att ta dig an nya utmaningar! Du behöver även ha god samarbetsförmåga och förståelse för branschen. Ytterligare har du en teknisk bakgrund inom el, automation eller motsvarande teknisk förståelse. Du har erfarenhet som Innesäljare eller liknande roll och brinner för värdebaserad försäljning. Vi ser att du trivs med att utveckla långsiktiga affärer och samarbeten samtidigt som du uppskattar dagar för planering och administration.

För att bli en vass innesäljare hos EPLAN krävs det att du arbetar kundfokuserat och är bra på att etablera och bibehålla kundrelationer. Du är kundens trygghet både servicemässigt och kunskapsmässigt. Du arbetar självständigt och ansvarsfullt och tar egna initiativ till att hitta nya leads och kunder.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk bakgrund ex. el, automation eller motsvarande
  • Förmåga att kunna ta initiativ, såväl som uppföljning av affärsmöjligheter
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i fler nordiska språk
  • Utmärkt kommunikationsförmåga. God förmåga på att bygga kontakter och lämna positiva bestående intryck.
  • Goda kunskaper inom Office, CRM-system och IT
  • Du är utåtriktad, serviceminded och flexibel
  • Några års erfarenhet från liknande roll och arbetsuppgifter

EPLAN erbjuder dig
Ett spännande jobb i ett marknadsledande företag som sätter standarden för moderna E-CAE-lösningar. Du får chansen att bidra till EPLANS fortsatta succé och ges därför möjligheter att utvecklas tillsammans med verksamheten i en fartfylld miljö. Utöver detta erbjuds du ett generöst friskvårdspaket, tjänstepension samt andra förmåner. 

Ansökan
I denna rekrytering har EPLAN valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på fbo@jksgroup.se eller telefonnummer: 0709-683019.


 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se