Hoppa till innehåll

Sjuksköterska, meriterande med diabeteskompetens.

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral i Ängelholm är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa och fräscha lokaler centralt i Ängelholm med utsikt över Nya Torg. I huset finns också barnmorskemottagning och stor BVC, samt Familjecentral. Vi är en personlig vårdcentral med ca 30 anställda som har ansvar för våra 10 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Din roll

I rollen som sjuksköterska hos oss har du ett omväxlande arbete där du möter patienter i alla åldrar. Du kommer att jobba med uppgifter såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning och vaccinationer. På vår mottagning arbetar vi teambaserat för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi upplever att detta lyfter din roll som sjuksköterska och skapar ett mer utvecklande och kunskapsgivande arbete. Du får en möjlighet att växa, helt enkelt. Vi arbetar dessutom aktivt med att utveckla den digitala vården, därav är digitalt arbete en del av arbetsdagen. Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar vår personal att gå kurser och utbildningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med lojal personal som arbetat på vårdcentralen i många år, familjär stämning, trogna patienter och ett personcentrerat ledarskap. Här får du en intressant variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter till utveckling och individuella ansvarsområden inom ex. förebyggande hälsosamtal, distriktssköterskemottagning och psykiatri. Vi ser varje person som unik och eftersträvar att ta tillvara på personens unika kompetens.

Du erbjuds en arbetsplats med högt i tak, mycket humor och hjälpsamma kollegor. Vi värdesätter att träffas på våra pauser varje dag och på fredagar har vi en extra mysig frukost tillsammans. Vidare erbjuds du en trygg organisation och andra förmåner som ex. kollektivavtal och förmånligt friskvårdstillägg.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, har du diabeteskompetens är detta meriterande.Du värnar om patientens behov och eftersträvar god kvalitet i ditt arbete. Förmågan att arbeta självständigt såväl som i team är viktig för uppdraget och vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete eller primärvård sedan tidigare. Vidare har du ett trevligt förhållningssätt gentemot dina kollegor och patienter samt bidrar i arbetet med att bibehålla det goda arbetsklimat som finns i verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning eller tillsvidare anställning i framtiden. Anställningens omfattning: 80-100 %Tillträde:2/9-2024Löneform: Månadslön

Publicerat: 2024-06-12

Sista ansökningsdag: 2024-07-10

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se