Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Attendo ErrarpErrarp är ett boende med 54 platser, verksamheten består av 27 platser för somatiskt sjuka personer över 65 samt 27 platser för personer med kognitiv sjukdom över 65 år.

Är du utbildad undersköterska och söker nya utvecklingsmöjligheter?

Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och leda ditt team i det dagliga omsorgsarbetet. Det innebär att du kommer att vara dina medarbetares förebild och du skapar ett fint arbetsklimat med ett närvarande och nära ledarskap.

Vi söker dig som har förmågan att leda andra, har en förmåga att skapa engagemang och är bra på att motivera dina kollegor.

Beskrivning av tjänsten

Rollen som gruppchef innebär ett närvarande och stödjande ledarskap där du utvecklar och kvalitetssäkrar verksamheten i enlighet med Attendos värderingar och stöttar ditt team. Du skapar en lärande kultur t ex gällande digitala verktyg, processer och arbetsmetoder. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.Tillsvidaretjänst 85-100%

Tjänstgöring framför allt dag men arbete på kvällar och helger förekommer.

Din erfarenhet och kunskap:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande yrkeserfarenhet, gärna med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av ledarskap, samordning eller planering är meriterande. Du ska ha förmågan att leda andra och besitta ledaregenskaper. Du bör tycka om tydlighet och skapa delaktighet. Du har förmåga att skapa engagemang och du är bra på att motivera dina kollegor.

Du ska vara självständig men tycka om att tillsammans med kollegor utveckla och hitta nya lösningar. Du har lätt för att ge och ta emot feedback.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Duhar god datorvana samt talar och skriver flytande svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi uppskattar mångfald.Viktigt att veta!Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visas upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Välkommen med din ansökan – tillsammans gör vi omsorgen bättre!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se