Hoppa till innehåll

Personlig assistent

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker nu 3 personliga assistenter till en man i östra delen av Ånge kommun. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Våra verksamheter styrs främst av LSS-lagen, socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen och ska verkställa insatser reglerade av dessa lagar. Samtliga verksamheter genomsyras av individen i centrum för att tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda.

Personlig assistent

Arbetsuppgifter

Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa honom i dagliga livet, både med grundläggande behov och andra personliga behov och intressen. Du ska vara lugn, uppmärksam och ansvarsfull. Kunna jobba efter rutiner och vara lyhörd. Arbetstiderna är förlagda under dag/kväll och vakennatt. Vardag som helg till en av tjänsterna. Endast vakennatt till 2 tjänster, arbetstiden kommer vara förlagd vardag som helg.

Övrig information

Tillsvidareanställning 100%, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiderna är förlagda under dag/kväll och vakennatt, vardag som helg. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsprocessen. Till denna tjänst kräver vi utdrag från belastningsregister. Tillsättning sker så snart som möjligt. Beslut om tillsättning kan komma att fattas innan ansökningstiden har löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Erfarenhet av att jobba som personlig assistent är meriterande och du har en utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och brukaren bedömer lämplig. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både skrift och tal då vi har dokumentationsskyldighet.

Fackliga kontakter

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se