Hoppa till innehåll

Lärare i slagverk och träblås till Musikskolan, deltid/heltid

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Ånge Musikskola organiserar vi musikämnena i ensembler som möter oss pedagoger flera gånger i veckan. Modellen kallar vi för Mitt i Musiken, döpt efter vårt geografiska läge och utifrån att man från första tonen befinner sig mitt i ett musikaliskt och socialt sammanhang. Lärarna som är specialister på sina instrument arbetar i lag och utvecklar tillsammans repertoaren och metodiken för grupperna.

Från och med höstterminen 2024 behöver vi förstärkning på slagverk. Då Musikskolan och kommunen är inne i ett spännande utvecklingsarbete har undervisande musikskolechef fått fler arbetsuppgifter. Därmed finns behov även på träblås.

Tjänsten eller tjänsternas omfattning beror på sökandes samlade kompetens. De större ämnesdeltiderna ligger idag på 80% och flera av pedagogerna kompletterar med frilansande. Behörighet och vilja att undervisa i grundskolans timplansstyrda musikundervisning ger stor flexibilitet vad gäller tjänstens storlek. Du får hela din anställning hos oss och tillhör det fantastiska arbetslaget på Musikskolan.

Lärare i slagverk och träblås till Musikskolan, deltid/heltid

Arbetsuppgifter

Ensembleledning, instrumentalundervisning och arrangering för ensembler i olika genrer och på olika nivåer. Du ansvarar för ditt ämne och utvecklar undervisningsmodellen tillsammans med de andra i arbetslaget. Du är delaktig i planering och genomförande av produktioner, konserter och projekt.

Övrig information

Ferietjänst heltid/deltid med tillträde 2024-08-13. En eller flera tjänster.

urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vana av ensembleledning och kunskap inom ensemblemetodik är meriterande.

B-körkort är ett krav. (Vi använder oss av kommunens bilpool för merparten av resorna). Du är lyhörd i mötet med barn och unga och har ett personligt intresse för elevernas utveckling. Du är självständig och flexibel i ditt arbete med god samarbetsförmåga. Du vågar anta utmaningar och prova nya saker. Vi söker medarbetare som ser möjligheterna till samverkan och en vilja att stärka kulturlivet i kommunen.

Fackliga kontakter

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se