Hoppa till innehåll

Sjuksköterska behandlingshem

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Ekotopia vård bedriver idag tre olika verksamheter och inom kort öppnar vi en fjärde verksamhet.

På två verksamheter är det endast kvinnor, en verksamhet har endast män och på en verksamhet är det blandat män och kvinnor. Åldersspannet är 21-55 år och 21-65 år.

Vi tar emot personer med psykisk ohälsa och missbruk. Vi arbetar med KBT inriktning och har behandling i form av Leg psykolog, MI, ÅP& HAP.

Våra verksamheter är politiskt och religöst neutralt där alla har samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett kön/könsidentitet. Alla våra klienter bemöts med respekt och värme.

Som sjuksköterska kommer du att ansvara för 2 eller tre enheter. Dina huvudsakliga arbetsområden inkluderar:

Sköta aktuell medicinering. Många har dosrullar men det förekommer även medicindelning i dosetter och vid behovs mediciner. Det innefattar också att Beställa/hämta medicin på apoteket, se till att ordinationerna för varje person är uppdaterade.

Genomföra rond med vår psykiater samt behandlingssamordnare ungefär 1 gång varje vecka och det kan då bli delvis kvällsarbete.

Hålla koll på när blodprover, blodtryck mm ska genomföras (vi tar alla prover på vårdcentralen). Hålla koll på och ge injektioner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Gärna med vidare utbildning i psykiatri. Erfarenhet av personer med psykiatriska diagnoser samt missbruk är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av KBT och adekvata behandlingsmetoder som ÅP, MI mm.

Det ställs höga krav på att du kan arbeta självständigt och även vara flexibel då mycket kan hända under en dag som inte är planerat sedan tidigare. Arbetet förutsätter att du är lugn, stabil och har en god människosyn. Att du har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du håller distansen mellan att vara privat och professionell. Vi ser även att du har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär i både personalgruppen och klientgruppen. Hos oss får våra klienter ta med sig sina husdjur så ett intresse av djur är ett plus.

B-körkort är ett krav då arbetet kräver körningar mellan verksamheterna samt körningar till apoteket.

Passar beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka. Vi välkomnar såväl kvinnliga som manliga sökande.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning.

Omfattning: 100% eller enligt överenskommelse.

Arbetstid: 8-16:30, vid läkarrond kan det bli till viss del kvällstid, ca 1 gång/vecka (tisdag eller torsdag).

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi undanber oss ansökningar från icke behöriga utifrån våra krav. Vid en eventuell intervju ska du uppvisa utdrag ur polisens misstanke och brottsregister utan anmärkning.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se