Hoppa till innehåll

Medarbetare till vår personalrestaurang

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som en del av vårt kärnvärde, omtanke, driver vi i Aneby en personalrestaurang där vi serverar frukost, lunch och kvällsmat. Vi lägger stor vikt vid att använda närproducerade råvaror, laga maten från grunden och arbeta mot en hållbar restaurang. Dessutom hanterar vi beställningar för olika möten och besök på företaget.

I rollen kommer du att få ett mångsidigt arbete där du blir involverad i hela matlagningsprocessen – från planering och beställning av ingredienser till tillagning, diskhantering och försäljning. Du kommer att arbeta tillsammans med fyra andra engagerade kollegor i en dynamisk och trevlig arbetsmiljö. Tjänsten erbjuder varierande arbetstider, inklusive ansvar för en kväll i veckan, vilket ger en bra balans mellan arbete och fritid.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för matlagning och har en genuin vilja att arbeta inom restaurangbranschen. Du trivs med att ge förstklassig service och har en utbildning eller tidigare erfarenhet inom restaurang. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och letar efter en person som är engagerad, ansvarstagande och kommunikationsstark. Du har lätt för att samarbeta med andra och en god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter effektivt.

Om du är en lagspelare som uppskattar en varierad arbetsdag och har ett intresse för hållbarhet och kvalitet i matlagning, då är du kanske den vi söker. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv arbetsmiljö, samtidigt som du får vara en del av ett företag som värdesätter omtanke och hållbarhet.

Om oss

Välkommen till Attends – där vi har specialiserat oss på att skapa trygghet och frihet för människor i över 40 år! Vi är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och levererar våra innovativa produkter till nöjda kunder över hela världen.Vårt hjärta och vårt center för utveckling, produktion och distribution finns i småländska Aneby, där vi ständigt arbetar med den senaste teknologin för att utveckla produkter som garanterar hälsa, värdighet och komfort för dem som behöver det mest. Det är något vi är oerhört stolta över. I Aneby är vi 350 medarbetare och tillsammans jobbar vi mot vårt mål att göra vardagen lite enklare och mycket bättre för alla våra användare.

Nästa steg

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta gärna Lotta Svanström, Team Manager Production, 0380-47596. Tjänsten är en tillsvidareanställning, där 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde är omgående och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se