Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Mätlabbsingenjör inom EMC och Radio till ShortLink!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ShortLink är en företagsgrupp som utvecklar energieffektiv elektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter till ett stort antal kunder. Under årens lopp har de utvecklat ett flertal elektronikplattformar som utgör ryggraden i många framgångsrika produkter. Utöver utveckling är även EMC och radioprovning en viktig del av verksamheten. Här finns en unik möjlighet för dig med erfarenhet av produktprovning som vill bli en del av ShortLinks fortsatta framgång!

ShortLink-gruppen består av tre systerföretag - ShortLink AB som fokuserar på utveckling av elektronik, ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt testverksamhet i eget testcenter och RangeAnt AB som specialiserar sig på utveckling och tillverkning av antenner.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu i samarbete med ShortLink Compliance en Mätlabbsingenjör med erfarenhet av EMC- och radioprovning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ShortLink.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till rebecka.permestam@pn.se

Arbetsuppgifter
ShortLink Compliance arbetar mot de flesta vanligt förekommande standarder som krävs för CE-märkning, samt "pre-compliance" för den nordamerikanska marknaden. I uppdraget som mätlabbsingenjör kommer du utföra mätuppdrag där felsökning och genomförande av åtgärder är en del av arbetet. Kunderna deltar ofta vid uppdragen och provningen utförs på många olika typer av produkter för både hemmabruk och industri. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • EMC- och radioprovning
  • Hjälpa kunder med felsökning av elektronisk utrustning
  • Skriva rapporter och annan dokumentation i samband med mätuppdrag
  • Arbeta med drift och underhåll i laboratorieverksamheten
Vi söker dig som:
  • Har några års erfarenhet och god kännedom om EMC-provning (kompetens inom felsökning och radioprovning meriterande)
  • Har eftergymnasial ingenjörsexamen, eller motsvarande kompetens
  • Behärskar såväl svenska som engelska både i tal och skrift, då båda språken används dagligen i arbetet
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ShortLink. Vi tror att du är driven, flexibel och lösningsorienterad. Då du kommer arbeta direkt mot kund värdesätter vi ditt affärsinriktade arbetssätt samt din förmåga att vara serviceinriktad och lyhörd.

Meriterande till tjänsten är även:
  • Erfarenhet av elektronik och/eller radiokonstruktion
  • Kännedom om test och verifiering av elektronik
  • Tidigare programmering i C eller LabView
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Säffle - med möjlighet till viss mån av distansarbete och arbete vid ShortLinks huvudkontor i Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren