Hoppa till innehåll

Eftermarknadschef till Viverk AB i Vislanda

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

EFTERMARKNDSCHEF TILL VIVERK AB I VISLANDA

Vår kund Viverk AB har en fortsatt fin orderingång, bra produkter och en spännande utvecklingsresa framför sig och söker nu en Eftermarknadschef!

Viverk är ett familjärt och innovativt företag som värnar om varje enskild medarbetares kunskaper och utvecklingspotential. Vi är 40 anställda, fördelat på 20 i produktionen och 20 på kontoret. Vi omsätter ca. 70 MSEK och spår en ljus framtid för både oss, våra kunder och leverantörer.

Vill du veta mer om våra maskiner? Viverk 6x VFT+VVU - en automatiserad industritvättmaskin med många möjligheter och stor flexibilitet (youtube.com)

ARBETSUPPGIFTER
Eftermarknadsfunktionen är en prioriterad del av bolaget som kommer att växa under de kommande åren i takt med Viverks expansion kompletterat med att inriktning mot cirkulära affärsmodeller tar mer plats. Proaktiv kundbearbetning med ökat antal serviceavtal och ökad användning av Viverks produkter ligger i planen för framtiden.

Viverk Machine Advisor, en molnlösning för uppkopplade maskiner förväntas öka i omfattning och blir ett allt viktigare verktyg i arbetet för att ge kunden trygghet i hela maskinens effektivitet över tid. Vi är kända för vår service- och eftermarknadsfunktion, något som vi hoppas att just du ser fram emot att förvalta och vidareutvecklare över tid.

Som Eftermarknadschef har du en naturlig och strategisk plats i ledningsgruppen med ansvar för eftermarknadsfunktionen, från maskinleverans till kontinuerligt service- och reparationsarbete. Funktionen innebär också ansvar för ombyggnation av befintliga kunders anläggningar samt reservdels- och kemikalieförsäljning. Leverans- och transportplanering samt hantering av garantier och reklamationer tillhör också serviceorganisationen. Samtidigt erfordras en beredskap för mer akut lösning av kunders uppkomna problem.

Du har personalansvar för en handfull medarbetare bestående av servicetekniker och teknisk support, en avdelning som över tid kommer att bli större och mer omfattande. Ditt team coachar och leder du på bästa tänkbara sätt där ni tillsammans värnar om att vårda kunden och kundens serviceavtal efter såld och installerad maskin.

Teamet präglas av lång erfarenhet och stort tekniskt kunnande om tvätteknik. Vår främsta uppgift är att ge kunderna en stabil och hållbar drift i sina anläggningar och att säkerställa kundernas trygghet och effektivitet.

Du rapporterar direkt till VD som är placerad i Vislanda och alltid finns nära till hands i olika frågor.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna spännande utmaning har minst en gymnasial utbildning och flerårig erfarenhet att leda och coacha medarbetare, gärna inom teknik, service eller eftermarknad. God erfarenhet från serviceroller och/eller teknisk försäljning/administration ger en bra grund att stå på, då tjänsten är bred och passar dig som är lite av en mångsysslare.

Vidare har du har en grundläggande teknisk förståelse och förmågan att kunna läsa och tolka CAD-ritningar. Du har goda administrativa kunskaper och är van att planera, prioritera och organisera funktionerna service, drift och teknisk support.

Vi ser gärna att du har ett intresse för miljö-, kvalitets- och hållbarhetsarbete där både rekrytering, utveckling och systematiskt arbetsmiljöarbete ingår.

Som person är du en naturlig ledare som värnar om din personal, företagets kunder och kvalitet. Du är trygg, ansvarsfull och mån om att långsiktiga bygga goda kund- och affärsrelationer. Vi värdesätter struktur, planering och kommunikation högt, egenskaper som även ligger dig varmt om hjärtat.

Du talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska samt är van att jobba i affärssystem, kunskaper i Monitor är meriterande, B-körkort är ett krav.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekrytering till Viverk AB i Vislanda.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se