Hoppa till innehåll

Teknisk Projektledare

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Scanditronix Magnet är ett teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i bl.a. partikelacceleratorer. Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas.

Om tjänsten

Som Projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbeta med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kundprojekt ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test-underlag samt produktdokumentation till kund. Du kommer ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid. Du erbjuds hos Scanditronix Magnet möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.

Vem är du?

I rollen som Projektledare till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående, teknisk och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra.

Du är en social, driftig, ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknisk projektledning i verkstadsindustri, är kunnig inom ritningsläsning, är van att arbeta i affärssystem samt har en relevant utbildning, gärna inom maskinteknik/elteknik/fysik eller motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att arbeta självständigt och ta egna initiativ men kan även samarbeta och arbeta i team när så behövs.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med dator, Office-paketet samt olika tekniska hjälpmedel.

Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Scanditronix Magnet AB konstruerar och tillverkar spolar och magneter för användning inom Forskning, MedTech och Industri. Våra kunder är internationella forskningslaboratorier och företag verksamma bl.a. inom cancerbehandling.

Vi är idag drygt 50 anställda och har en exportandel på ca. 70%. Vi finns i Vislanda Småland, där vi har vår tillverkning, montering, test, konstruktion/utveckling, inköp, företagsledning, etc.

Mer information om företaget hittar du på www.scanditronix-magnet.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 januari 2025 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se