Hoppa till innehåll

Montör Scanditronix

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du ett stort tekniskt intresse, är en duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!

Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare en montör till vår fabrik i Vislanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av transformatorer och kundunika magneter med kringutrustning för användning bl.a.inom forskning och cancerbehandling.

Många av våra produkter är tekniskt avancerade och det ställs höga krav på kvalitet och livslängd, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande.

Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig produkt, vilket kan ta dagar. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta tillverkningsunderlag och 3D ritningar.

Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har ett stort tekniskt intresse och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör eller maskinbyggare är önskvärd. Det är meriterande om du har truck- & traverskort samt har kunskap inom elektronik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt arbete, ser möjligheter i stället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift samt förstår engelska. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.

Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Scanditronix Magnet AB konstruerar och tillverkar spolar och magneter för användning inom Forskning, MedTech och Industri. Våra kunder är internationella forskningslaboratorier och företag verksamma bl.a. inom cancerbehandling.

Vi är idag drygt 50 anställda och har en exportandel på ca. 70%. Vi finns i Vislanda Småland, där vi har vår tillverkning, montering, test, konstruktion/utveckling, inköp, försäljning, företagsledning, etc.

Mer information om företaget hittar du på www.scanditronix-magnet.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 januari 2025 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se