Hoppa till innehåll

Lagerpersonal med truckkort B1-B3

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

TRUCKFÖRARE MED B1-3 BEHÖRIGHET TILL KUNDFÖRETAG I VISLANDA


Till ett av våra kundföretag i Vislanda söker vi en noggrann och ansvarsfull lagermedarbetare för en truckförartjänst med start vecka 34. Vår kund är ett mellanstort tillverkande bolag som söker en självgående och trygg lagermedarbetare som även har god vana av att köra motvikt och skjutstativtruck. Känner du igen dig i denna beskrivning? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag! Vår kund är 
 
ARBETSUPPGIFTER
 
  • In-och utleveranser 
  • Truckkörning med motvikts- samt skjutstativtruck
  • Materialförsörjning mot produktionen
  • Påfyllning av produkter och lagerläggning
  • Kontakt med leverantörer och chaufförer i samband med in- och utleveranser
  • Inventering
Arbetstiden är heltid och dagtid, 07.00-16.00 och det går bra att åka kollektivtrafik om du inte skulle ha körkort och egen bil.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning på minst gymnasial nivå. Utöver det har du flerårig praktisk erfarenhet av lager-, truck- och/eller logistikarbete. För dig som har god truckvana kräver vi truckkort för A1-4 samt B1-3. Vidare har du god datorvana och är van att arbeta med moderna rutiner och arbetsverktyg. Har du jobbat med lagerarbete inom industrin är detta meriterande, önskvärt om du kan läsa och förstå produktionsritningar. 

Vidare är du van att jobba i ett högt tempo och arbetar med god ordning och struktur. Självklart är du en positiv, glad och framåt person som bidrar med en god stämning bland dina kollegor! Du har en god social kompetens och gillar att varva enskilt jobb med grupparbete och ta emot och möta både kollegor och chaufförer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar att du är lojal, pålitlig och punktlig. 

Vi ser gärna att du talar och skriver flytande svenska, goda engelskkunskaper är meriterande. 

ÖVRIG INFORMATION
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag som förväntas starta vecka 34 och pågå under ett antal månader, för rätt person och om fortsatt behov finns, kan en direktanställning hos vår kund bli aktuellt lite senare under hösten/vintern. 

Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se