Hoppa till innehåll

Vinterns säsongstjänster!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar efter våra nya kollegor till vintern!

Vill du tillsammans med oss uppleva magisk fjällmiljö, fantastiska skiddagar, skapa härliga skratt med kollegornaoch inte minst skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster i vinter?

Vi tror att du, precis som vi, älskar vinter och skidåkning. Att du trivsi en arbetsroll som innebär nära kontakt med våra värdefullagäster och underbara kollegor. Dessutom ska du såklart gilla att ha kul på jobbet och ha nära till skratt!

En vinter på Idre Fjäll innebär att vi tillsammans med fingertoppskänsla och helhetstänkande tar emot ochöverträffar våra gästers högt ställda förväntningar. Vårt fokus är att tillsammans skapa Sveriges bästa fjällupplevelse.

Under "Vinterns roller & möjligheter" här på vår rekryteringssida kan du läsa mer om vad jobbet innebär inom våra olika verksamheter.

Hos oss hardu möjlighet att hyra personalboende nära jobbet, du har fritillgång till personalförmåner som liftkort till hela Idrefjällens alla tre liftsystem, gym öppet dygnet runt och bra personalrabatter i restauranger, butiker och aktivitetscenter.

Vi vill att du ska ha fyllt 18 år för ett säsongsjobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 december 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se