Hoppa till innehåll

Är du vår nya kollega på Pernilla Wiberg Hotel?

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Pernilla Wiberg HoteI är ett av de de mysigaste hotellen i fjällvärlden. Med sina 44 rum, relaxavdelning och perfekta ski in – ski outläge är det ett härligt ställe för den skidsugne. Hotellet är placerat på Idre Fjäll som är en av Norden populäraste fjällanläggningar.

Bli en i teamet påPernilla Wiberg Hotel!

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Du gör det tillsammans med engagerade kollegor i en organisation där du har möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll. Dessutom i en kolossalt vacker fjällmiljö med fantastiskt roliga fritidsintressen rakt utanför dörren.

Roller & Profil

Receptionist

Hotellet behöver en härlig, effektiv och driven hotellreceptionist till hotellets olika avdelningar med fokus reception ochservering. Tjänsten innebär arbete såväl morgon som kväll och både under veckodagar samt helger.

Servis

I denna roll har du en känsla för service, gästkontakt och ett intresse för mat och dryck. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du gärna bidrar med positiv energi till teamet. Du är en noggrann och ansvarsfull person som kan arbeta i ett högt tempo.

Bartender

Som Bartender serverar du våra gäster ett varierat utbud av drycker och snacks. Du är utåtriktad med glimten i ögat. Du är positiv och van vid att emellanåt arbeta i ett högt tempo. Du är ordningsam och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en bar. I rollen ingår även att man håller ordning i baren, städar rent och förbereder inför varje dag. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer.

Hotellvärd

Som hotellstädare hos oss ansvarar du och dina kollegor för den dagliga städningen av hotellet, det är därför viktigt att du är självgående, ansvarstagande och pålitlig för att passa i vårt team. Vi söker dig som inte är rädd för att emellanåt jobba hårt och ta egna initiativ, också samtidigt vara lyhörd gentemot gäster och kollegor.

Hovmästare

Som hovmästare hos oss ansvarar du för den dagliga planeringen i restaurangen och guidar servicepersonalen för att gästen ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Du ansvarar för bordplaceringen under arbetspasset samt även inventering och beställning av dryck.

Tjänsten & Ansökan

Tjänsterna är säsongsanställningar. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor eller funderingar om tjänsten tveka inte att höra av dig till verksamhetsansvarig på hotellet Anna Höglund påanna.hoglund@idrefjall.se eller på 0253-41359och vid frågor om rekryteringsprocessentill Simon Dahlman Mogrenpå simon.dahlman.mogren@idrefjall.se eller på 0253-41341

Som anställd hos oss får du gratis liftkort, spårpass och gymkort, rabatt på boende för familj och vänner, och förmånliga priser i restauranger och butiker. Vi ordnar även personalboende till dig som behöver det.

Varmt välkommen med din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    18 januari 2025 (167 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se