Hoppa till innehåll

Rekryterare till TopWork!

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

TopWork söker rekryterare…

 

...till vårt kontor i Växjö. En av våra kollegor går vidare till andra utmaningar och vi behöver därför stärka vårt lag med en rekryterare. Är du en relationsbyggare som ser och lyssnar på människor? Är du beredd att gå den där extra milen för att hitta rätt kandidat till rätt företag och rätt företag till rätt kandidat? Vill du arbeta på ett företag där allt är möjligt och en stor del av framgången hänger på dig? Då är du den vi söker! TopWorks främsta uppgift är att ge våra kunder kraft att växa med rätt personal, samtidigt ger vi ger jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Som rekryterare kommer du få rekrytera personal till såväl mindre företag som globala koncerner och variationen i uppdragen gör att du snabbt får lära dig massor om nya branscher, företag, tjänster och inte minst människor.

På TopWork får du förtroendet att hålla i hela rekryteringsprocessen, från annonsering till Search, urval, intervju, referenstagning och presentation till våra kunder. Då många av våra kunder är industriföretag är det en fördel att ha egen erfarenhet av tillverkningsindustrin men det är inget krav. Det du initialt inte kan om rekrytering lär vi dig och stöttar dig hela vägen till att bli en fullt självgående rekryterare. För att lyckas krävs ”rätt inställning”. Du är en person som sätter laget framför jaget och trivs med att samarbeta med dina kollegor och drar dig heller inte för att hjälpa till med det som behöver göras. Du tar dig an uppgifter med en positiv "Do-attityd" och drivs av att arbeta mot och uppnå uppsatta och överenskomna mål. Som rekryterare måste du vara öppen och ha lätt för att nå fram till och snabbt skapa bra relationer till människor. Engagemang för dina kunder, kandidater och kollegor kommer göra dig framgångsrik. Slutligen trivs du med att jobba i ett stadigt tempo och driva flera rekryteringsprocesser samtidigt, och när det behövs kunna prioritera bland dessa.

TopWork erbjuder dig en arbetsplats med familjär känsla, där du snabbt blir en nyckelspelare i vår laguppställning. Vi lär känna varandra och knyter täta band genom alla aktiviteter vi gör tillsammans, både på och efter arbetstid. Vi tränar gärna och vidareutbildar oss på arbetstid, reser ihop för att arbeta på annan ort och tar spontana initiativ till AW och andra fester.

 

Vill du vara en del av TopWork nu och i framtiden? Tveka i så fall inte att lämna in din ansökan redan i dag. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se