Hoppa till innehåll
Ömangruppen logotyp

Servicetekniker till Ömangruppen i Älmhult!

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du servicetekniker och känner dig redo för nästa steg i karriären? Ömangruppen fortsätter att växa och behöver bli fler i Älmhult! Vi söker dig som idag arbetar som servicetekniker, är en kreativ problemlösare och engagerad i ditt arbete. Hos oss blir du en del av ett team som drivs av att utvecklas tillsammans och ha kul på arbetet. Arbetar du idag som servicetekniker inom ett annat arbetsområde? Välkommen att ansöka, vi vidareutbildar gärna dig!

"Mitt namn är Olof Magnusson och jag arbetar som servicechef. Jag söker nu en driven servicetekniker som vill bli en del av vårt team. Vår kundkrets ökar kontinuerligt och vi behöver därmed rekrytera fler personer med olika bakgrunder inom fastighetsteknik. Hör gärna av dig till mig vid fler frågor!" - Olof Magnusson, Servicechef

Ömangruppen erbjuder fullständiga lösningar inom allt som rör ventilation, värme, kyla och automation. Vi verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar skapar inte bara en gemenskap och vi-känsla, utan styr också hur vi arbetar i vardagen. Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Ömangruppen har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbart på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden - en attraktiv arbetsplats, en planet i balans och styrning mot hållbara val - där kan vi göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss på Ömangruppen arbetar du med servicearbete inom områden som ventilation, styr/regler, kyla och värme/energi. Du ser till att ditt arbete ute hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader. Du etablerar och underhåller relationer med såväl nya som befintliga kunder. Du ansvarar för att självständigt driva projekt.
 • service och underhåll
 • genomföra felsökningar
 • utföra mindre servicemontage
 • injusteringar och styr- och regler
 • akutservice ute hos kund
 • bedriva merförsäljning
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Utbildning eller erfarenhet från VVS-branschen eller liknande
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i Office.
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Som servicetekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och kan arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga.

Social Hållbarhet

Det är lätt att likställa hållbarhet med klimat- och miljöfrågan, men för oss handlar hållbarhet också om det sociala. Som arbetsgivare har vi ett stort ansvar och en möjlighet att kunna påverka våra medarbetares vardag. Vi värnar om din utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi vet att växer du, växer vi! Det sociala klimatet hos oss präglas av prestigelöshet och gemenskap, där vi tillsammans hjälps åt att leverera högkvalitativ service hos våra kunder. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Du kan räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård - en välmående personalstyrka är lika med ett välmående bolag. Människor avgör!

Vi gör var vi säger och håller vad vi lovar!

Läs mer om vårt arbete med hållbarhet och våra förmåner HÄR.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Älmhult
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00
Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Olof på 0470-571507 alternativt olof.magnusson@omangruppen.com.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-08-11.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.
Ömangruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PropTech Energy är en koncern med tre innovativa och expansiva bolag Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Bolagen erbjuder helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till men enskild punktinsatser, helt utifrån kundens behov.Vi finns på ett 30-tal platser i landet och har totalt cirka 400 medarbetare.