Hoppa till innehåll
Älmhultsbostäder AB logotyp

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linda Johansson
Email
Telefon
Söker du ett omväxlande jobb inom fastighetsbranschen där du i ditt arbete möter både hyresgäster och kollegor? Älmhultsbostäder äger och förvaltar 1.300 lägenheter och ett antal lokaler i Älmhults kommun.Vi är 31 personer som tillsammans jobbar med att ge våra hyresgäster ett attraktivt boende och en tilltalande utemiljö. Vill du läsa mer om oss, besök gärna vår hemsida www.almhultsbostader.se.

Vi söker dig som både tycker om att jobba självständigt och i grupp. Tjänsten består av yttre och inre fastighetsskötsel där största delen kommer att ske i utemiljön. Du trivs med att ta egna initiativ, är lyhörd, gillar att lösa problem och har god praktisk känsla i ditt arbete. Arbetet innebär många dagliga kontakter med hyresgäster vilket kräver god social kompetens, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad.

Då vi arbetar med olika system i vardagen är det viktigt att du har lätt att lära dig ny teknik och hantera tekniska lösningar.

Beredskapstjänstgöring för fastigheter, och under vintersäsongen även snöröjning förekommer i tjänsten. B-körkort är ett krav och du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Utbildning och erfarenhet från fastighetsskötare, trädgårdsarbete, byggsektorn och liknande är meriterande.

Frågor besvaras av enhetschef Linda Johansson 0476-554 70.

Låter det intressant och du vill bli en av oss så maila din ansökan med personligt brev och CV, där du kortfattat beskriver din utbildning och yrkeserfarenhet, till linda.johansson@almhultsbostader.se.

Tjänsten är en heltids-, och tillsvidareanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2024-09-13 men vi går löpande igenom ansökningarna så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Älmhultsbostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren