Hoppa till innehåll

Achima Care Älmhult vårdcentral söker diabetessköterska!

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du specialistkompetens inom diabetes? Har du erfarenhet inom primärvården? Då kan du vara den vi söker!

Vi är en vårdcentral som värdesätter kompetensutveckling och ser värdet av att specialistutbilda vår personal. Kommande tid har vi ettpar sjuksköterskor som ska vidareutbildasig inom olika specialistområden och vi söker därför efter enny kollega till oss!

Tillsammans kommer du och en kollegaleda, organisera och planera vår diabetesmottagning. Det kommer ges goda möjlighet att vara med och påverka samt utveckla patientarbetet kring diabetesvården tillsammans med ansvarig läkare och kollega.

Arbetet innebär att självständigt bedöma provsvar och läkemedel gällande glukoskontroll, lipider samt blodtryck. Det innebär ävenvårdplanering, ge stöd till egenvård och genomföra uppföljning av patienter samt förskrivning av förbrukningsartiklar inom diabetesvård. I arbetet ingår även att leda och samordna vården samt hälsofrämjande insatser för patienter med diabetes. Du kommer ge stöd i det dagliga livet för personer med respekt för patientens val och livssituation.

Utöver diabetespatienter kommer arbetet även bestå av sedvanligt sjuksköterskearbete inom primärvården. Du som söker är gärnadistriktssköterska med vidareutbildning inom diabetes. Som person är du trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt och i grupp. Vi tror att du trivs med att ta mycket initiativ för att ständigt utvecklas i din profession. Fokus ska alltid varapå patientens bästa.

Vårdcentralen är en av våra största vårdcentraler med cirka 45 medarbetare och 12 450 listade patienter. Alla yrkeskategorier arbetar tillsammans med fokus på den gemensamma patienten. Vi tycker om att ha roligt på arbetet!

Om tjänsten

  • Tillsvidareanställning med inledande provanställning
  • Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse
  • Tillträde hösten 2024 eller enligt överenskommelse

Om Achima

Achima grundades redan år 2004 och har sedan dess varit aktörer inom primärvården. Idag har vi 12 vårdcentraler runt om i Sverige och ett huvudkontor som är beläget i vackra Karlskrona.

Som anställd hos oss kommer du snabbt märka att vi har en stark företagskultur. Företagskulturen kallar vi The Achima Way och präglas av en familjär känsla med mycket arbetsglädje och fokus på bemötande. Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin, Facebook och Instagram.

Missa inte heller att läsa om alla förmåner du får som anställd hos oss! För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Senada Hodzic, på senada.hodzic@achima.se alternativt 073-860 16 84.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se